28. joulukuuta 2010

'cept the look, the look

terkkuja wienistä. koska en saanut koskaan aikaan lontoo raporttiakaan, niin en varmaan siitäkään kirjoita. tällä hetkellä kello on puolikaksi ja pörrään ronjalla, ja teen mitä hienointa top15 mies listaani. tässä se tulee:

# 15. duff mckagan
- gunnareiden basisti, herkullinen punkkari ja blondi.
vanhemmallakin iällä valtasi sydämen sauna open airissa -09 kun laulo so finen.



# 14. emile hirch
- into the wildin chirs mccandlessina hurmannut herra on ihana nasaalilla äänellään ja näyttelijän taidoillaan. esimerkiksi verraten tuohon, herra oli aivan ihana vietnamin sodasta palanut hullu taking woodstockissa.

# 13. roope latvala
- valitettavasti kovinkin alhaalle sijalle pääsit poope-parka. ihana lemmy -viiksinen, nenäkoruinen kitarasankari.
se josta ei puhuta.

# 12. jaska raatikainen
- juu juu tiedetään semmoisen teini-rällätyksen kun bodomin rumpalisti. oli se silloin muutama vuosi takaperin tosi kuuma. sen simmut ja reidet.
..nykyää
noh ... jaa-a.


# 11. sebastian bach
- tukkaheviajan kauneusaatelia. skid rown musiikkivideoita katsellessa tarttee vieläkin varoiks rievun ettei joka paikkaa kuolaa.

sääli ettei tääkään jätkäny jäänyt tuommoiseksi kaunispojaksi vaan sortui silpomaan naamansa ja soolouralle.
onneksi pojan ääni on sentään säilynyt. :)

# 10. tommy tuovinen
- pallotelin pitkään laitanko tähän profane omenin jules näverin vai tämän uuden tuttavuuteni, mygrain solistin. lopulta muistin kuinka ikävän alipainoinen tuo phil anselmon käsivarteensa tatuoinut näveri oli ja minua alkoi kuvottaa. päädyin resupartaiseen ja nappisilmäiseen tommyyn. en niinkään pidä jätkän omasta bändistä mutta luokkaretki from hellillä (dimessä) poju veti hirmuisen hyvin, että ansaitsee listasijoituksen.

# 9. vince neil
- niiskuneiti, herra mölli-laulaja oli aikanaan vaaleanpunasilla hiuspannoillaan ja sillä meikkimäärällään oikein grr. ynnätään siihen vielä oikein seksikäs ääni ja semmoinen 30 kiloa pois tämänm hetken elopainosta, niin ai ai.
ressu on musiikkivideoilla aivan ihana (live wirellä, mutta kunniamaininnan saa myös tommy too youngissa) ja kuvissa taas hemaisevan raukea. keikoilla taas jätkällä on karismaa.

#8. angus sutherland
- herra näytteli lost boys II:ssa shane powersia, mutta hänet saatetaan tuntea paremmin velipuolensa 24-tähden kieferin varjosta. tuon äsken mainitun leffan muutama kohtaus sai varsinaisen fanityttö r-eaktion pelkästään tuon tyypin olemuksesta. lisää tarttisi varmaan katsella hänen leffojaan.

# 9. sacsha gestner
- helloweenin tämän hetkinen kitaristi, jolla on upea nenä ja on ihan älyttömän pitkä ja komee. aina ilonen vaikka on tuommoinen surusilmä. söi rockperryssa -08 yngwie malmsteenin keikalla banaania.



# 6. nikki sixx
- muutama vuosi takaperin olisin pistänyt tämän tomppelin ykköseksi mutta ehkä hyvä vain ajat muuttuvat. joitkin asiat eivät. tai eivät ainakaan lähde pois vaikka ne muuttuisivat. sellaiset ovat esimerkiksi oma suhteeni mötley crüehen ja eritoteenn nikkiin.
he kickstart my heart to rock


# 5. tommy lindgren
- olen saatarin huono sanomaan jota kuta hyvä perseiseksi, mutta täytyy myötä että duracell pupu-tommy don johnson big bandista on sellainen. älttömän fiksu tyyppi muutenkin, hieno sanoittaja ja ihana ääni.



# 4. evan mcgregor
- nykyää gentlemanni-hissukan rooleja keräävä evan on aivan ihana, isosta päästään ja tylsästä kropan olomuodosta huolimatta. ainakin semmoisessa leffassa kuin velvet goldmine tämä oli homoseksuaali pahapoika, joka muistutti lavakarismallaan iggy popin ja kurt cobainin sekoitusta. laulava ja näyttelevä mies, hyvä hyvä.

viimeisiä viedään, eli ne tylsimmät ja varmasti arvattavat vastaukset ovat enää jäljellä. tähän on hyvä lopettaa sellaisen, joka on muutenkin surkutellut vammaisia mielitiettyjäni.
...
...
...
NO LOPETA JO SAATANA!

# 3. nico hartonen
- viimeisten päivien aikoina ihan liian monta kertaa mainittu aliarvostettu muusikko. ääni tulee jostain taivaan ja helvetin välirajoilta ja sitä kuuntelee sävelin että silkan puheen kera. lisäksi herralla on upeat silmät, kivoja tatuointeja, leukaparta että tuommoinen kaljupää (joka sopii hänelle äly hyvin), ai niin ja semmoinen kiva maha.
luonteessakaa mitään vikaa. ihana mies.
ai niin, laulaa semmoisessa laulu ja soitin orkas kuin godsplague.

# 2. hans matheson
- pimentoon jäänyt näyttelijä joka on viehättävä pelkällä olemuksellaan. rakastuin häneen tohtori zivagossa. rakastuin samalla tuohon prklen tarinaan. rakastuin vieläpä tuohon näyttelijä komistukseen, jota sitten koetan kyttäillä netissä uusien roolisuoritusten toivossa.

ainakin uusissa elokuvissa hän oli tuossa sherlock holmesissa lord coward, sisäministeri; ja clash of titansissa ixas, se jousiampuja.

persoonallisen näköinen, ihan väärälle vuosisadalle tuo aatelisen näköinen on syntynyt.
***

VIIMEISTÄ VIEDÄÄN

rummun pärinää. kamalaa supinaa, epätahtiin lyöviä käsiä, mukellusta...
nyt se tulloo
tattadaa!!

# 1. phil anselmo
- vitun paskamaisen tempun panteralle tehny jätkä, kauhee narkki ja muutenkin älytön ääliö. mutta silti niin vitun cool.

would you look at me now?
can you tell i'm a man?

17. joulukuuta 2010

hurry up & wait forever


hei kuume voisit alkaa pikkuhiljaa vähentää lämpösimäärää. säästettäis parit paidatki kun ne 'hikistyy' mukavaan tahtiin.
(vittu toi yks nyt angstaa sitä että joutuun nukkuu käytävällä. valitan että minen tätä taloa suunnitellut rakas toas enkä tehnyt tästä huoneesta c astetta isompaa ^___^.
ja ai niin, saatoin jo mainita että olen kivassa kuumeessa ja täältä loppuu aina parin tunnin välein ilma?)

käväsin koululla tänään. meni oikein se miten ne ihmiset katselivat sellaista ilmestystä ku ruuti. jippii.
***

koulussa ehkä mun top viis jäätävintä hetkeä on olli:

v.ekat kokeet ikinä/ eka esitelmä
iv. eka koulupäivä
iii. ekan kerran reksin luona puhuttelu/ ekan kerran pihalle heittäminen
ii. kutos luokalta pääseminen
i. käyminen opolla ja sanomas et meen ens kevään päiväsairaalaa etten tuu ekaa jaksoo.

ehkei toikaan vaan se kun se aalko siinä koneella deletoimaan mun nelosjakson lukkaria tosta noin vaan.

"vitsit mul on rankka päivä maanantain!! vittuu. hypäri, hypäri, kolmos ruokkis ja hypäri. onneks mä en ottanu sitä seiska koodii"

että tämmöistä tänään.
keräät voimia ne sanoo siellä ja koulu oottaa juu juu

mut onhan tää aika kauheeta mennä tähän pisteeseen.
niin tosiaan munhan piti olla nyt abi :)

ei hyvää päivää oikeesti.
***

hetki sitten oli paljon asiaa, ei oo enää.
ei jaksa ajatella, kirjoittaa tai sanoa.
ei jaksa ees pahoitella että tää on menny tätä.
oleminen ei oo enää sietävän keveää. ahdistaa perusoleminenkin.. tai siis sillä tavoin, et
tuntuu hyödyttömältä.

meil oli vähän yli viikko sitte improground joka meni iha jees. jossain välis veeralta kysyttiin, et mitä se haluis mennä opsikelemaan
"noo.. mä haluisin teakii tai nätyy"

mä tiedän et se tulee pääsemään sinne ja oon onnellinen sen puolesta.
se pysty noin vaan sanoo sen yt:llä, harrastajien pesässä ääneen.

mä kuulin kun sellanen ohkanen taskupeili mun sielus rikkoutu.
ne sen sirpaleet vaan kilisee mun sisällä ja ne muistuttaa.

ne muistuttaa ettei mulla oo enää unelmia.
ei siitä että joku kiva pitäis musta joskus huolta.
ei oikeesta perheestä.
puhumattakaa tehä sitä mitä mä oikeesti haluun duunaa.

ei kiinnosta.
niin sanoin sille jätkällekin josta eilen selitin.

se vihloo ja syö
joka ytimeen asti käy yksinäisyys
tänäänkin minä luovutin
annoin sen nylkeä mua

16. joulukuuta 2010

you can't effect me, don't even try

jäätää ihan sikana. kolme viikkoa, koko dime tourin ajan, nico on käskeny ettiin kollin kainaloo. joo ehkä ens vuonna joku kännisekoilu, niin mä sen aattelin. täl hetkel donna huono on kuitenki saanut taas kintereilleen jonku enkä tiä pitäiskö itkee vai nauraa. no iha sama. ainaki tää jätkä ei nukahda kesken ko patience soi, kröhöm toisin ku eräät.. muuteki onha se kiva puhuu tukkarokista pitkästä aikaa.. ei sekää mikää tosissaa otettava juttu ole mut ehkä täl hetkel 'huvi' on se juttu..
tai sanotaanpa moraalisemmin se 'hymy' kasvoilla.
***

viikko sitte oli eeppistä. on kyl nytteki.
ihanaa mennä huomen kouluun mulkoilevien silmien alle.
nyt mäki tiän miltä johnny deppistä tuntuu astuu ovesta ulos, tuhatpäiseen paparazzi joukkoo ja hokee 'en kommentoi ^_______^'
paitsi et deppi on tähä kyl huonoesimerkki, ku se alkaa keksii hienoi selityksii kaikelle.
***

katottii äitin kaa sellane leffa ku 'vielä kerran harvey'. ahh dustin hoffman ihana mies!! leffas oli lontoon miljöö ja ihana tsekkailla tuttuja paikkoja. tänää juteltii äitin siitä wienistäki alko inase jännittää. toivottavasti selvitään verenhimosilta itäisenvallan kansalaisista.
nyt nukkuu huomen herätys klo 8.
laskisipa kuume ja pakkas asteet..

13. joulukuuta 2010

let down and hanging around

takaisin tampereelle helsinki seikkailun jälkeen. ja viikon päästä wienin. hermottaa ihan hirveästi miten se tulee onnistumaan.
äiti on tulossa muutaman minuutin päästä, mutta mä oon vasta ajatustasolla raivaamisen kanssa.
jotenkin tästä insomniasta ottaa tavallaan ilon irti. tai siis, eilenkin sain niin monen monta ideaa että huh huh.
ja piirrettyä. yhden tommy leen mariamille ja sitten dimen muuten vain. tuossa tommyssa käytin vieläpä öljyliituja ja sai siihen jonkin sortinsyvyys vaikutelman. linkkaan sen tänne facebookista jahka saan sen ronjalta. mitäs muuta, tosi jees päivä. sain luettuu juuri viime yönä reija keskiahon nuortenkirjan nimeltä rastas. kannustan oikeesti ihmisiä lukee vaihtee vuoksi kaiken rankan jälkee lasten- tai nuortenkirjoi, niiden konkreettiset tapahtumat ja sellaset kehittää tosi paljon sellasta tulkinta ja havaintokykyä.
muuutenkin toi oli suomalainen teos, tekee hyvääkin lukee niitä välillä, ettei mene ihan kökkökäännössuomeksi kieli.
se kirja oli ihan jees, ei ollut liikaa 'koskaan', 'ikinä' ja 'aina' -sanoja käytetty liikaa joka tuo yleensä hallaa puhekielisille nuorisoromaaneille. vähän liian nähty tekniikka nimittäin.
***

ronja osti mulle vincent van goghin teoksista ja elämästä kertovan kirja joululahjaks. täytyy nyt ihan varta vasten mainita et toi tyyppi on ostanu ihan huippuja lahjoja nytte täs viimesen vuoden aikana. viimeks sain sen jeff buckleyn greacen joka on edelleen mitä parhain!
eli pienet ronjalle :)

käytiin se, mie ja mariam tänää music hunterissakin. vastaan tuli damageplanin new found power ja pari perkelettä. ei tää panteroituminen tunnu lähtee mikskää vain touri loppuu hähähää.

nytte äiteelle siivoo. playlisti soimaan ja kiirettä pitään.

In a deep deep sleep,
of the innocent,
I am born again.

11. joulukuuta 2010

i come home boy

ja niin viimeinen dimebag beyond forever touri on kuollut ja kuopattu. elämä jatkuu vaikkei uskoisi. tää touri on tuonut ainaki tänä vuonna ihan vitusti. saman ajan olisin ilman tota touria varmaa vetäny makeeta naamaan, kärsiny unettomuudesta vähän lisää (huom ei se puolelta öin baarista lähteminenkää korvien soidessa mitenkää sinne nukkumiselle hyödyksi ole) ja olematta tuntematta niin paljon fiiliksiä esim. henkistä ja fyysistä selittämätöntä energiaa ja lista vaan jatkuu.
***

3.50 lähtee bussi että täs on aikaa sellanen vartti. istun mäkissä koska langaton netti hähhää.

tarttis varmaa lisätä jotai siihe keikkaa liittyen. noo sold out niiku yo-talo eilen ja oli kivaa. Avaudun sitten kun pää selvillä ja on parempi hetki. hei hei ja hyvää yötä.

8. joulukuuta 2010

dimesomnia

niin siinä sitte kävi että vuorokausi ja kuus vuotta sitten kävi kamalia asioita. tsekattua jocken levyhyllyn läpi kello kertoi ajaksi puolikaksi. piti mennä nukkumaan. eikä mitää, ajatukset olivat hitaat ku heikosti päivittyvät internet sivut - ihan muualla.

setin cematary gates ja hollow yhdistelmä iskostu ja lopulta sitä sitten hajos.
tai ei oikeastaan sihen vaan ku nico ilmoitti ettei ensivuonna kierretä.
"tää oli tässä"
se osu, kolahti ja sattu. kyl se tiedettiin mutta pang. sitten tajuaa taas et dime on kuollu. Vittu.

ja nää samat asiat asiat on pyöriny sit tähän tuntiin.
rattaraa ja töttöröö.

7. joulukuuta 2010

have you wondered what heaven's like?

ei sitten unta tule palloon.
jotenkin tullut tavaksi että nukahdan pariksi tunniksi yhdeksältä illlalla ja sitten oon taas viree ja valvon johki kolmeen yöllä. sit kun käyn nukkuu kello onki jo puol kolme päivällä.
huomisen suhteen pelottaa tämä. tai siis kun tarkoitus 12 aikoihin lähteä turkuun moikkaa yhtä tribuutti pändiä kahteen kertaa + jokke ja miikkis.

ei oo kiva niitä nähdessä sitten olla puoliteholla ja haukotella koko ajan.
plus torstaina meillä on keikka yt:llä, jolla pitäisi tehdä toi lakana tässä kohta pian.
ilmeisesti tänä yönä jos se uni ei ala pikkuhiljaa nousta palloon.

hei asioita on tapahtunut tänään ja eilen.
kari tapio kuoli. kerkesin nähdä tuon onneksi provinssissa. kiitos keikastasi.
ja john lennon tänä päivänä 30 vuotta sitten.
ja diamond darrell abbott kuusi vuotta sitten.

onneksi te ja musiikkinne elää kuolemankin jälkeen. nyt te ette enää kompuroi, me talutamme teitä ihailullamme ja musiikillanne. olette meidän sydämissämme hengissä.
eikö se ole legendaarisinta kuuluisuutta, että elää kuolemankin jälkeen.

teitä ei näe ikinä on kyllä mieleen kasvava taimi, joka ei mitenkään ole pois pyrkimässä. tukahduttaa paljon ja levittää mielipahaa. sen kanssa täytyy vain elää ja hyväksyä.
se tekee kipeää, mutta eikö tässä elämässä vähän kaikki asiat tee aina viisauden hampaan poistosta läheisen kuolemaan.

ehkä on parasta vaihtaa vaikka lakanat ja peitot ja kokeilla jos se sopisi nukkumatille.
hyvää yötä.

born of this world
which is a living hell
but we'll be closer to heaven

so now, this is the art
so shred... it's only emotion

4. joulukuuta 2010

don't fuck with this

kun sä oot siinä eturivis, halaat sulle yhtä vitun tärkeetä ihmistä ja soi setin vika biisi hollow; susta tuntuu et se vinkuva mikki vihlasee sinä hetkenä muutaki korvia. muhun iskostu ja tarttu sil hetkel jotain enemmänki mukaa. elämä kouraisi sen kömpelöllä kädellä tietämättä seurauksia.

'jos..' on mun mielessä pyörivien lauseiden eka sana.
toinen mikä pyörii on toteamus;
minä rakastan panteraa.
sitä ei voi spekuloida ymmärtäkää tai ette.

hetki sitten sain olla sitä mitä olen. läsnä.
elossa.
***

tekisi vain haistattaa kaikille.
ilman katkeruutta tai sellaista. vaan itseisarvosta ja kunniasta.

let's tossing salad fuckerrrrrsss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. joulukuuta 2010

so i declare a holiday

en saa millään nukutuksi, niin ehkä voisi olla hyvä aika kirjoittaa.
sairaslomani jatkuu, olen puolikuntoinen ja kokoajan väsynyt. en niinkään surullinen vaan jotenkin, en saa mitään tehtyä. aivan kuin pusertaminen ja kaikki on turhaa. loppu peleissä aina vain väsyttää.

pääsin havittelemaani punkmusikaaliin jätin sen kesken. en yksinkertaisesti pystynyt. lisäksi kouluni olisi kärsinyt siitä niin pahasti, että sitä ylioppilaspäivää oltaisi vielä vähään aikaan nähty. haluan olla proggiksissa mukana 110% enkä voi edes kuvitella, että olisin käynyt harkoissa joskus. miten ryhmäkemian ja yleensäkään mitään saisi aikaiseksi silloin tällöin harjoittelemalla?
toisaalta tuo pätee aika moneenkin asiaan, joka minun pitäisi painaa kallooni, esimerkiksi tuo pirhanan koulun käynti.

saa kyllä nährä kui äijän käy, mä meen sinne seuraavan kerran ens vuonna. ei hyvää päivää oikeesti tätä soppaa...
***

vähän on saatu aikaiseksi mutta pistän ne nyt tänne, niinkuin sanontakin sanoo: "laiska töitään luettelee"
- luin nabokovin lolitan loppuun
- aloitin tänään rauha s. virtasenr romaania ruusunen
(kirja josta tehtiin mini tv-sarja 'pieni rakkaustarina')
- käytiin katsomaan ehkä eeppisin leffa saanan kanssa rainen luona nimeltä ninja assasins
- sain mentyä isän luokse viime torstaina. mentiin yhdessä markuksen kanssa. meni ihan hyvin. pelattiin yli 20 tuntia pokemonia nintendo 64:lla ja mä aloitin pitkästä aikaa uuden pelin yellow:ssa . addiktoiduin siihen niin pahasti että markus lainasi game boy:n mukaan. hakkasin sitä sitten junamatkat tullessa kotiin.

kotiinpaluu matkalla tuli pari pysähdystä. visiteerasin mm. irenellä simpeleellä lauantaina ja samana iltana suunnistin kouvolaan. siellä odottikin maailman paras tribuutti bändi nimeltä dimebag beyond forever, joka on viimeistä kertaa tänä vuonna. neljänä vuonna se on tullut nähtyä ja antanut pienen kosketuksen siitä mitä rakastan, nimittäin panteraa jos ei ole sattunut joku taukki huomaamaan.
joka tapauksessa, keikka oli rytmi-katissa, ja oli lievästi sanottuna orpo olo pyöriessä siellä odotellen että ghoul patrol alottaisi. siihen oli yli tunti aikaa. tuhannen kerran olin jo käynnyt kännykällä gmail - facebook väliä, mutta täyty olla jotain naputeltavaa, ettei ihan idiootilta näyttänyt.
hartosen nico oli röökikopissa. se ei ollu muutunu mikskää. sama kaljupäinen sosiaalipakkaus.
moikkasin sitä ujosti kun se käveli ohi, ja sit se halas ja tuli siihen mun pöytää vastapäätä. sitten juteltiin siinä turhia ja sökkäsin jotain saikusta kun kysy vointia. siitäpä se sitten innostui ja lähdettiin tiskille. se tarjos mulle jallukolat ja parit drinkit. ihana. muutenkin juteltiin tosi paljon. tourista, panterasta, dimebagista, mitä sille kuulu, mitä mulle kuulu ja vähän kaikesta. se oli oikeesti aivan uskomattoman aito ja upee tyyppi. ei siinä mitään, olihan se aika jäätävä tilanne että tyyliin mr. hardtone on siinä ihan vieres jonka ääntä esim rakastan ja oot luokitellu sen mun lempimiehistä johonkin top 10.. eheheehee
siinä se on vieressä ja pimittää miksi oon sinkku, ja selittää kun oon niin ihana ja tämmönen intiaanityttö. tjaa-a.
onneks silläkin menee nykyään paremmin. onnellisesti kihloissa ja kaikki vrt. joskus silloin.
ahh ihana mies...
pikku fangirl -kohtaus taas päällä, morjens.
(äh kuvien laittaminen ei onnistu, siispä googlettakaa itse jos haluatte tietää miltä hän näyttää)

keikka.
se oli mahtava. aika paljon biisejä vulgarilta, ikävä kyllä micko ei sinä päivänä noussut ollenkaa lauteille, mutta oli se kyllä kovaa kamaa. en viitsi alkaa luettelemaan biisejä, kun lauantaina olisi tiedossa sama porukka rytmikorjaamolla. täytyyhän sitä joillekin jättää vähän yllätystä mitä tulevan pitää. ;)
kunniamaininnan saa cemetery gates, jolloin nico tuli yleisöön mun taakse ja halasi. fyysinen kosketus nyt vain tällä hetkellä on ihan helvetin tärkeää. ihan sama missä mielessä. tykkään halailla. varokaa.
***

keikan jälkeen mira tuli hakemaan. hän näytti mulle kuolattavat levy- ,kirja- , vinyyli- ja muu fanikama- kokoelmansa ja haistatin niin monet kerrat hänelle että huhhuh. puhuttiin muutenkin keikoista ja sen sellaisesta. ihan ikävä on ollut häntä. kiitos viimeisestä mira, toivottavasti taas joskus nähdään!
ai niin. seuraavana päivä myöhästyin sitten junasta muutamalla minuutilla. lippuostaessa hemmetin lipunmyyjä-tantta alkoi mulle ajotuksistani motkottaa. paljon se hänen anustaan kaivaa. minä se tässä myöhästyn junasta ja pääsen myöhemmin kotiin kuin hän. pööööh ärsyttävä!!

kotoonta sitten paulille, jolta sain tilaustyön ja sitten vielä yöksi saanalle. juu kyllä tässä kohtaa voidaan huomata, että tää tilanne on jokseenkin myös omaa syytä. vois sitä välillä pysähtyä..
joka tapauksessa, sieltä en sitten saatua nosutua punkmusikaali -treeneihin, vaikka kouluun meninkin. sielläkin oli vain yksi tunti. tietenki mä sillekin nukahdin.
***

ja sit mä juoksin kristallimetsän läpi ja nyt mä oon tässä.
on tähän viikkoon mennyt myös eilinen yksinkertaisia lauseitakin ja heidin näkeminen, mutta kuten tarkoitus oli, alkaa väsyttää ja voisi tämän skriivailun lopettaa.

i must reserve my life
i can't live in the past
then set my soul free