31. heinäkuuta 2011

and without our love, we'd be all empty

oikein hyvää iltaa, näin puoli kahdeksan maissa heinäkuun viimoisena sunnuntaina. muutto ei luonnistu millään. väsyttää enemmän ku pientä oravaa, ja nyt oon nukkunu hetken jos toisenkin tekemättä yhtikäs mitään ylläolevan tapahtuman, missä vietin viimeiset kolme päivää järjestyksenvalvojana johti laiskuuteen muuttaan joka saattaa koitua kohtaloksi. tuskin tässä kukaan on kuolemassa, mutta olisihan se nöyryyttävää, kun joku muuttaisi huomenna ja miulla olis vielä tavarat täällä huonees.
kylhän ne ton viis metrii menee yksinkin, mut ootan täs vissiin jotain naps hetkee, että homma alkais maistuu. taneli kun tulee vasta kolmelta huomen jelppii. tuo luojan kiitos imurin. täytyypi ostaa semmoinen varmaa seuraavista palkoista.

mitähän tästä tulee?

ens viikolla teatterikesän karuselli alkaa pyörii. pitää mennä kattoo umbilical brothersia, kreetan käsikirjoittamaa näytelmää nimeltä, korvien välissä, finnhitsia ja ajankohtaiseksi osunut toinen vasemmalta.

olen pahoillani tästä teatteri innokuudesta, mutta se puraisi taas tuolla urjalassa, kun näki rainen ihan mielettömän hienossa roolisuorituksessa. näytelmä oli sellanen ku ensi suudelman salaisuus.

toivottavasti tälle syksylle riittää koulun ohessa harrastaa.. siihenkin on enää vähän yli viikko.

pyydän, älkää tehkö muistoistani vankilaa

23. heinäkuuta 2011

more than just a fantasy

däppädäppädää, dippidippidii (toivottavasti tuo ei nyt merkannut mitään hirveään pahaa herjaa appelsiinikiinaksi). valvoskelen tässä viileänä lauantai iltana. tampereen ateria jaksaa hurista tuossa tien toisella puolella, mikä kyrpii rutkasti. ollut koko kesän mikä ihanin herätys. ikkunaa kun on pitänyt pitää jatkuvasti auki. täällä tukalan pienessä huoneesa on nimittäin aika lämmin. ajattelin tuossa kuunnella äänikirjana eppu nuotion mustan ja värkätä samalla palapeliä, jossa kissa syö spagetti siivilän päällä kyseistä pastaa. saa nyt nähdä miten ilta etenee. veli just soitti ja pyys yhelle mut jätin välin. oon kauhee kuivuri iltaisin. aina ja iäti. ikänä en opi.
***
tiistaina oli tytin synttärit, teemalla aristokraatit keilaamassa. olin kovin stressannut asuani. en sitten aristokraatilta näyttänyt, mutta oltiin me komee pari tanen kaa. :)
tosta sais kivan kissa variaation. hassua kun toi hattu sopi niin hyvin ton mun mekon kanssa, vaikka se olikin vain pinjalta lainassa. synttärit oli oikeesti tosi kivasti järjestetty. kiitos tytille. piknikin jälkeen mentiin keilaamaan jota en oo ikinä tehny elämässäni. se oli ihan huippua! valitettavasti en ostanu vielä valkovenäläistä, etten oo tr00-big lebowski, mutta eiköhän sekin päivä koita. just eilen suu vaahdossa selitin, mentäis joku päivä uudestansa.
mahto ne siellä tiskillä ihmetellä, ku me oltiin siellä parisenkytä ihmistä puvut päällä korsettien kera tulos keilaamaan. mut olisittepa nähneet rainen ku liperit heiluen se keilas tyylillä. kyllä se heti meni aristokraattien lajiksi se peli!

peleistä puheen ollen, oon nyt voittanu 3 han chania, seli semmoista erää. eilen kyl otin vikan pelin turpaan, mutta sitä ennen meni ookoosti. kumpa sitten tanskassakin. ollaan nimittäin menossa. mie, tane, ilpo, auvo ja perttu. saa nähdä mitä siitäkin tulee. what uuuuuuup!

ens viikolla on tarkoitus, työskennellä tampereen teatterikesän vapaaehtoisena, nähdä ireneä ja iiksua, olla töissä työväen musiikkitapahtumassa valkeakoskella ja muuttaa. aika on tänäkin päivänä valunu hukkaan kattellen gilmoren tytsyköitä. jos tänä yönä ei menis kauheen myöhäseks, niin voishan sitä huomenna tuhertaa muutaman päivän edestä. tuli tästä mieleen että se tarkastajakin tulee jossain vaiheessa täällä käymään. voeee...

kävin muuten ekaa kertaa tänä kesänä rauhaniemen rannas uimas. olipas kylymää vettä.

ei nyt kai sitten muuta, en ainakaan keksi.
I la-laa-la-love you too
hey baby, ooh honey, hey sugar
level with me

17. heinäkuuta 2011

i know it'll be alright this time

where are you?
what are you doing at this very moment?
are you somewhere beyond this sky?
will you keep your smile like always?
that is now all I wish for.

hyvä alku yötä. uni ei tullut tuossa ihmisten aikaan kun oli niin kirkasta, joten innostuimpa kukkumaan ja sitten kirjoittamaan. lisäksi olen murehtinut jonkin verran tämän päivän, joten ehkä on hyvä vain purkaa se nyt. katsoin juuri liekehtivän pikarin elokuvana, ja voisin verrata tätä dumbledoren ajatusseulaan. eniveis muutama asia on harmittanut ja pistänyt miettimään.

nähdessäni ikäisiäni, tykistä valmistuneita, minua harmittaa. en ole saanut oikein mitään aikaan tuolla ihmekoulussa. parin näytelmän ja leffan. muut voittavat stagessa, laulavat kaikissa tapahtumissa, säveltävät, juontavat pikku kakkosta tai ovat muuten vain ihan helvetin hyviä koulussa.

mä en oo tehnyt näistä yhtikäs mitään. en ole edes yrittänyt pelätessäni kritiikkiä ja vastuuta. mä oon hyvin pettynyt itseeni. ikään kuin, kaikki se taistelu päästä pois kotipaikkakunnalta, kaikki se vannominen kaikille jotka eivät uskonu muhun, kaikki se on ollu yhtä tyhjää.

mistä moinen itsetunnon romahdus?

vaatteita sovittaessa mikään mekko ei mennyt päälle. ja tällä kertaa se ei vaan johtunut isoista tisseistä, siitä mä olen varma.

se oli nöyryyttävää. puhumattakaan, en ole kärsinyt syömis ongelmistä neljään kuukauteen ja ollut asian kanssa sinut. miksi sen pitäisi taas alkaa?
tietysti vaikutan siihen alkaako se vai ei. mutta mikäli alemmuuden tunne jatkuu ja välinpitämättömyys itseäni kohtaan jatkuu epäilen..
ei voi kuitenkaan tietää.

koska tämä kesä on ollut tosi hyvä. ei järkytyksiä, ressiä tai ylitsevuotavaa pahaoloa. itkuakin ylättävän vähän.

olisiko tämäkin syksy ja talvi ja kevät sitten myös yhtä huoleton ja ressitön? voisiko se olla mahdollista?
"mitä jos.." -lauseita en edes anna itseni aloittaa. lietsominen ei hyödytä mitään.

osittäis kyllä uskon enemmän itseni. luovuuteni on palanut. inspiraatio on kukkinut, enkä koe itseni huonoksi muitten töitten mallintajiksi tai sen tapaista.

pelkään koulun alkua ja epäonnistumista. nelonen komeilee tiedoissani siitä vitoskurssista yrityksistä huolimatta.
täytyy vaan jaksaa ja olla kahmimatta isoa taakkaa. hyvin sitä voi alkaa opetella tässä muuton kanssa joka tapahtuu kahden viikonpäästä.

tarkoitukseni on kuitenkin mennä ehkä pohjanmaalle tässä loppuviikosta (kello on 00:49 eli olemme jo maanantain puolella), mutta sekin riippuu kuinka paljon tulen saamaan aikaiseksi.

11. heinäkuuta 2011

lost and found and turned around

jjjjja takaisin kotona tampereella! tein tuossa kahden viikon suomikierroksen mm. kehäkolmosen seuduilla, kotipaikkakunnalla punkaharjulla ja siitä vielä kuopioon rauhalahden kylpylässä. kulttuurista ei ollut puutetta reissulla, mutta oli paljon muutakin! esimerkiksi bodomilla biitseily ja marinon (ex-punkeron) terassilla nähdyt lapsuudenystävät.

koska tässä on hyvin aikaa, ja taneli on töissä ja tulee vasta jonkun viiden tunnin päästä, niin tästä nyt jonkin näköisen raportin. ^^

helsinkiin tuli lähdettyä kauniina heinäkuun ensimmäisenä päivänä ja ensimmäisenä torstaina. terasillä kerettiin yhille, kunnes ronjan faija heitti meidän niille mustangilla avoautolla. en oo koskaan ollut avoautossa. oli mahtavaa, kun tuuli tarttui hiuksiin ja tunsi, kun jarno lisäs kaasua moottoritiellä. nauratti ja hirvitti. oli metkaa! ronjalla tuli sitten hakattua wormsia, juotua kahvia ja vittuiltua puolesta ja vastaan. seuraavana päivänä kati tuli ja lähdettii ryhmärämän eli tyttöjen kanssa biitsille. se oli niin normi reissu kun biitsi reissu voi olla. tuli rusketuttua että grrrr, ja vaikka ronja ei edes yrittäny niin kyllä sillekin tuli väri muahahahaa! vesi oli lämmintä ja bodomi oli siltä murhaniemen puolelta semmoinen semihiljainen.

ronjalle palattua kati joutu valitettavasti saunan jälkee lähteä. toivottavasti taas nähdää beibi ja kiitos viimesestä.

maanantaina, ennen kun suunta jatku punkaharjulle, näin salli-tätiä, jonka kanssa oltiin nepalilaisessa syömässä. sitä ennen oltiin ronjan kanssa kaupoilla. mukaan lähti u.d.o. :n lippu (ronjalle), vinyylejä (aaa musikaaleja viis euroa kappale! ostin greasen, dirty dancingin ja flash dancen + stonen stonen!) ja jules vernen kahden vuoden loma-aika. viimeksi mainittu kulutti aikaani suuresti kiitos hänelle. hieno eepos.

matka jatkui punkaharjulle iskän luo, jossa söin varmaan loppukesän edestä. ei tarttenu olla nälässä ei. siellä tuli hakattua nipakuusnepaa, eritoten super mario 64:sta. rakkaus sekä tuota peliä, että tuota pelikonsulia kohtaan oli niin suuri, että otin sen mukaan. nyt se odottaa tanelin keittiössä, että pääsee näyttämään wii:lle ja xboxille mistä kana pissii!

kaiken tän ajan oli toki tuota yllä mainittua ikävä. siis xboxia.

käytiin heti tiistaina isän kanssa retretissä katsomassa tän vuoden taitelijapareja -nimistä näyttelyä. mukana oli mm. tove jansson ja tuulikki pietilä. siitä on tuo ylhäällä otsikon luona oleva kuvakin. se on toven tekemä kuva tyttöystävästään. sääli vaan ettei sitä löytyny korttina tai julisteena. musta se oli yks parjaimmista. toinen oli tuulikki pietilän kissasta tehdyt kuvat. se oli semmonen iso pyöree mörökölli omnomnomnom. kannattaa käydä kattoo. oli siellä muutakin. esim. carl banksin aku ankkoja. oli siistii kun sen näyttelyn kaikki kuvat oli jonkun suomalaisen yksityiskokoelmasta!

punkaharjulla tuli sitten uitua, koomattua, pistettyä viis mottia halkoja liiteriin ja ryypättyä. nähtiin roosa ja noora marinon terassilla, ja siitäkös riemu syntyi. mie en ollu nähny roosaa pariin vuoteen ja nooraa ylitte kymmeneen. ne oli just valmistuneita ja onnellisesti kävi työssä ja asu kihlattujensa kans. hyvä miun sanoo sille "joo tänänä tuli 4 kuukautta", kun niillä tuli kolmatta vuotta. :D
ilta oli ihan hilpeä kera rakkaan veljeni. en kuitenkaan lähteny punkaharjulta savonlinnaa ja palanu juoppojunalla kotiin. kröhöm, kuten eräät.. se ei kuitenkaan tarkottanu, etten ollut päissäni. seuraavana päivänä mie tosiaan pelkäsin, voinko syödä enää koskaan mitään, etteikö se tuu ulos. iskä oli viel tehny kesäkeittoo siks päiväks. miun lempi ruokaa.
markus lähti kun juhlat oli juhlittu ja halot oli liiterissä.

perjantai päivänä me lähdettiin isakän kaa kuopioon suuntaan. olin just lukenu viime yönä sen vernen kirjan loppuun ja oli kamalalla univajeella. onneks ei tarvitse ajaa. hirveen kuuma oli, eikä löydetty millään sitä kylpylää. sanottiin et se on 25 kuopiosta. vielä mitä, se oli joku 9 kilsaa. pakko nyt kritisoida, että ei olisi ollut kamala heitto tosiaan viedä miut asemalle ennen iskän lähtöä takas pöndelle. -__-'

eniveis kylpylä oli jees, ei niin hieno ku se tallinnan. kyllä siellä viihty, ei siinä mitään. kävin sitten vielä päivällä siellä parin kilsan päässä sijaitsevalla kontti kirpparilla, josta lähti mukaan paita, mekko ja yks lautapeli. (ai niin tässä vaiheessa unohdinkin mainita, että katottiin päivää ennen tangomarkkinoita faijan kaa ihan liekeissä !) illalla oltiin vielä päivällisellä, mutta yhdeksältä tuli iskäl jo uni silmää. mie taas kattelin telkkarii viel sen pari tuntii ja luin potteria.

seuraavana päivänä sitten tampereelle! venasin kuitenkin kuopion asemalla ikävän kauan, ja kun oli aamu ja vieraas kaupungis, niin ei uskaltanu lähtee kiertelemään. no oli se kuopio ihan jees. ei ainakaan mitään pahaa sanottavaa.

kolmelta pääsin tampereelle. taneli oli viettäny jukon synttäreitä viime yönä, ja ei vastanu, vaikka olin pommittanu sitä monel puhelulla. noh, sain kuin sainkin roudattua itseni tänne kaikkine tavaramäärän kanssa, mutta hiukan olin kyllä vihainen. no itse kullekin annettiin anteeksi ja homma selvisi.
pelattiin mahjongia illal ja voitin semmosen 9,5 euroa!!

pelattiin eilen heroes VI:tä ja ai ai se oli hyvä. koukussa ollaan. ehkä sitä V:llekin lämpiäis ton myötä. tuli mieleen siitä age of wonders. sitten taneli meni kristallimetsän läpi nukkumaan, mä pelasin viel yks ja puol kenttää kolmosta, kunnes hävisin comille, joka oli linnottautunu linnaansa ja sen joukot oli tyyliin zounds, zounds, swarm. eli semmosta ihan himoluokkaa.

ehkä nukun vielä hetken ennen kun on tarkoitus kömpiä omaan kotiini.

just one more night
and i'm comin' off this
long and winding road