14. syyskuuta 2011

do you need some time on your own?

kamala ilmaja vähän väliä aivastuttaa. ihan syksy meininki. on siis aika kutoa villasukkia, syödä tavallista enemmän karkkia, juoda lämmintä kaakaota ja pujahtaa viltin lämmön suojiin. päivä on ollu vähän kuiva ja väsyny. masentava on sana, joka kuvaa parhaiten tätä päivää. kuvistunnilla pää oli ihan pilvis. oli tosi vaikee keskittyä ja ärsyttää ku kaikki siveltimet siellä on paskottu. tietenkin brusila vois opettaa miten pystyy huolellisesti puhdistaa siveltimet, no koulun omaisuutta. ihan sama. tuntuu ku tää päivä olis menny suu auki seinään tuijottaen.

ei se kyl oo. oon saanu yllättävän päljon luettuu psykaa luettuu. muutama kappale tänää vielä. oon saanu päivää ennen luettuu koko koealueen! woohoo! oon kehittyny. kypsyny tms.
tuskimpa. eilen tuli niin typerästä asiasta pahastuttuu että. voi ny fuckin mahjongsetti..

olin siis ostanu kuvassa olevan setin. siinä oli mustat taustat jotka oli jonkilaisen painovirheen takia eri näköisiä reunasta. pahoitin mieleni, kun ihmiset alkoi heittää läppää, kuinka ko setillä olisi helppo huijata. oli miten oli asia on loppuun käsitelty. lupaan tämän jälkeen. en enää vello sitä. piste.

vähän on sen takia hermostunu olo. toinen on kokeet. vähän murheilen taas pitkästä aikaa, ja tiiän että tää on tyhmää. kyllä se iloks muuttuu. nukun vaan kunnol.
traconin innostamana katon vähän hopeanuolta ja luen vähän potteria.

no niin kuitti ja pinossa. oli ilo purkaa taas tänne.
ai niin! vielä itselleni vakuuttelu: en oo unohtanu ystäviäni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti