11. maaliskuuta 2013

Hei, onks kaikki okei?

En oo jaksanu tänne enää kirjoittaa. Tsekatkaa tää blogi. Piirrän mitä päästäni tulee ja sinne pistän ku jaksan skannaa. Kuvien en pahemmin käsittele koska en osaa. Se tulee ku tulee. En mä sinne mitää super taidetta haluu, koska en haluu et kukaa mulkero kopsaa, et se siinä ja siinä viittinkö pistää sinne maalauksia. Sen näkee.

Koulussa menee tosi jeessisti ja on ny alkanu maalailee koulun jälkee. En mä siinä mikää mestari oo, mut tykkään työstämisprosessista.. Se vaan ku öljyillä menee niin kauan kuivua, niin välillä ottaa pannuu.. plus pohjat ja mistä niitä saa. Minen ala kyllä enää, ellei pakko ole vääntämään tollaselle osto-pohjalle. Hirveää kuraa, ku itteki voi tehdä. Oon nyt käyttäny myös vanerilevyä ja tällaista enempi. Ohnan se painavampi kantaa, mut näyttää paremmalta, kun esim. palettiveitsellä tekee..

Oltiin viikonloppuna Elinan kanssa GP:n keikalla, ja oon jotenkin niin onnellinen vieläkin. Ehkä tää on nyt tää musiikillinen orgasmi tai jotain. Naama naantalin aurinkona, ja pakko vaan kuunnella jotain musaa jatkuvasti. Mä oon unohtanu sen fiiliksen ku löytää uutta musaa, ostaa uuden levyn tai vittu on keikalla. AHHHH!

Ja nyt mä kärsin etten pääse kattoo Stonea, enkä Bodomia (hyi) ENKÄ DOWNIA Provinssiin koska on Tsekeissä. Itsepähän sitä halusin mutta tässä sitä ollaan. Koetan keksiä jonkun varasuunnitelman. Nyt vois olla mun eka festarikesä ulkomailla?

Mut  noi on vasta kahden kuuakden päästä ongelma.. Kunhan sais lipun ostettua ja budjetin jotenkin kasaa.

Öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti