13. lokakuuta 2011

don't resist

väsyttää ja naama hajoo. ihan varmana niin kohta sitä ollaan kipeitä.
jonkun ihmeen takia vatsassa kiertää eikä ruoka maistu. ihme ettei vielä nenätä, mutta kaikki muut oireet tuntuu olevan käsillä.

pakko jaksaa. syysloma on jo ovella!
ja sitten pääsee mökille ja saunomaan. ahhh!

richard adamsin ruohometsän kansa on nyt viimein luettu loppuun. upea teos. ihan mahtavaa kaniineille luotu kieli ym. suosittelen. ehkä vähän raskasta luontokuvausta, mutta kaikki semmonen tuntuu musta väsyttävältä.
mutta ihan sama. se oli hyvä. ei ollu yhtään olo et se oli 'lastenromaani'. oli se kai, mutta hyvä silti oli!

sit mä luin lille prinsenin.. no ainakin oli tutut kuvat, vaikkei suurta osaa ymmärtänyt. en räv on kettu. siinä kai siitä lukemis saldosta kaikki.

sitten aloin lukee peter franzénin kirjaa tumman veden päällä. se on tähän asti ollu aika hieno. lyhyitä lukuja, mutta tosi aistillisia. tykkään kyllä. ja kun ei oo käännettyä kirjallisuutta, niin saa ehkä jopa paremman otteen teoksesta. nam nam.

jatketaan tätä kirjallisuus settiä kun pääsin vauhtiin, vaikka mun mielipiteet on pelkästään "oli tosi huono" tai "ihan mahti sika hyvä". se siitä rakentavuudesta. no jokatapauksessa, aloitin myös tässä sellasen ku fanny hill: ilotytön muistelmat. kirjailija on john cleland.
lukiessa tota bussissa ja siinä tuli ensimmäinen panokohtaus (kyllä siinä on seksiä), alko nolottaa. niin.. on se niin vaikea ymmärtää siinä lukiessa posket punasena, että ei kukaan sun mielikuvituksen sisään pääse (onneksi). kattoo nyt miten se tästä etenee..

se siitä lukemista, sitten muihin aiheisiin.
muut aiheet on aika tylsää, mutta avautumisen määrä on nyt ilmeisesti hyvin suuri: oon koukussa uuteen päivään. jotenkin nyt kun on ollu kotona (tanella on tenttiviikko), niin on vaan helppo avata yle areena ja alkaa kattoo sitä ja bongata tuttuja paikkoja. täytyy myöntää, että on siinä samalla taas alkanu haaveilla kaikesta pöllöstä tyyliin "voi mentäispä mekin tanen kaa joskus leffaan" tms. en mä tiä, oon tosi ihmiskeskeinen ihminen ja sairaan utelias ja taas kerran on se tunne, et "vitsi kun olis kiva selittää tolle sitä ja tätä". eikä tää oo eka kerta. sama kun lukee jotain anne-leena härkösen settiä, vaikka sen omasta elämästä. niin se vaan menee.
hyvä tässä haaveilla teatterista ku just otin itn-6:en pois lukkarista. siks kun ahistaa lukee ääneen. jestas mä oon kaksinainen.
***

oltiin viime perjantaina helsingissä kuviksesta (4 oppilata + ope) ja jotenki tuli pönttö olo, ettei oo oikeesti käyny aiemmin gallerioissa. varsinaisia inspiraation lähteitä ahh.
kuvataiteeseen nyt siirryttäessä avaudun nyt samasta josta puhuin paatoksella heidille: miksi teatteriin ei yhdistetä kuvataidetta millään muulla tavalla kuin flaiereilla ja lavasteilla. miksi tila - aika -taiteessa ole selkeämpää linkkiä teatteriin?
olisi kiinnostavaa tutkia tätä. yleensäkin näitä molempia. ahh kamala kulttuurinälkä tällä hetkellä!

ja ulkomaa kaipuu. haluun tanskaan. olis siistii. siel ei oo viel kylmä niinku meillä. kai. yhyy.
joku oli vielä.. hmm... äh en muista. väsyttää. on vähän pölmistyny olo. ei tahtoa olla kipee.

EIKU MUISTANKIN
tää se päivä on ku heroes of might and magic vi tulee!!!!!! ahh tätä onnea.
olkoon tässä vähän fiilistelyjä.

ja nyt tästä kiipee enkun tunnille. heippa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti