28. lokakuuta 2011

take your time / hurry up!


illasteltuani heidin luona hiuksia leivoten ja sämpylöitä värjäten (heidi teki toisin sanoen kaiken), jatkoin matkaani tänne omaan kolooni muutamien viikkojen jälkeen. tiskit haisee ja pölyä metri kaupalla (nenä tykkää). no miun koti. en avaa teille ovia buahahhaa. joka tapauksessa, tässä kirjoitelemassa taas ollaan. huomenna petrin synttäreitä viettää (huomen olis kouluu möhöö), ja stressi kasvaa ku koeviikko alakaa maanantaina.hyvin järkätty tää lauantain koulupäivä ton koeviikon kaa. tapu tapu.
onneks mul on maanantai vapaa, kerkee hoitaa tuota oppilaana olo velvollisuutta ja lukee kokeisiin.
kumpa pääsis siitä kokeesta läpi :<

se profiles -kirjasarja, jota käytetään tykissä täl hetkel on niin ääh.. ei ny shaibaa mut tosi ristiriitainen. kielioppi on hyvin selostettu. ekaa kertaaelämässäni tajuun sitä (vaikka kaikki tehtävät onkin väärin). lisäksi siinä on ihan jees selitetty asiat. ei oo enää niin h-moilasena niinku yleensä ('öö mikä se v*tun partisiippi-sontapiitti-objektiivi-pingviini olikaa?').
mut se kirjasarja ei oo tyhmyys ystävällinen sanaston kannalta.
mie paksukalloisena maailman huonomuistisimpana (tiedättekö sen tunteen, ku ootte kattonu miljoonasti jonkun ihan perus sanan sanakirjasta, eikä se kaiken hokemisen ja muistisääntönjenkään jälkee menny päähän. miul on niitä monta ^^), en tykkää että esim. jotian täytesanoja ole pistetty sinne sanastoo puhumattakaa sellasia sanoja, joita oletaan jo osaavan vanhoista kursseista. ehkä niillä on tarkoituksensa sillä, mutta öh öhh kaikki ei oo puoliksnatiiveja ja shillai.

ehkä tää johtuu keeneistä (kyllä kirjotin sen tarkotuksella koolla niinku kakka).
mun mutsiki reputti enkun lukios, mut pääsi silti teologiseen.
we'll see..

ja sitten muihin aiheisiin, semmoiseen pikku projektiin nimeltä lenz-lentsu-lentsukka-lentsuliini.
graaffinen ilime. miun osalta se on kyl suurimmaks osaks tehty. ensimmäisen vedoksen 'nuoriso-näytelmä' -kommentit otti aivoon. itketti ja harmitti. missä ihmeen kohtaa se väännös oli realistinen?!?!? -niinkuin oltiin sanottu. eni veis tehtiin tanen kaa pari uutta ja viimeset. mie en enää kyl oikeastaan kerkee koeviikon takii tekee enempiä. ottakoon tai jättäköön. kyl niissä ainakin idea on.
mut jos joku valokuvan knippasu voittaa miun työn, niin kyl se harmittaa.
ei en hauku valokuvia tai tarkoituskeni ei ole jotenkin halventaa valokuvausta taiteenmuotona. mua vaan harmittaa, että jos multa vedetään matto alta, ihan vaan sen takia ku idea muuttuu abouttiarallaa kerranviikossa. juujuu ryhmäkin kehittyy ja tulee esityksensä näköiseksi, mutta ehdotan että asioita kannattaa myöslyödä lukkoon. jep jep.

mitäs muuta? ei kai tässä. tenpain (huom kirjotin varmaa ekaa kertaa ton oikein) turnaus oli lauantaina ja tulin 24:ksi. en ollu vika. ilmottautuneita oli sillai 40
ärsyttää vaan et kaikilla on vähän erisäännöt. ehkä eman (european mahjong association) säännöt on just siks, että menisit sit sä minne vaan eurooppaa olis samat säännöt riippuen kansallisuudesta. ihan sama mitä jaappanissa pelataan.
mutta ei ... vaan "meillä onvähän eri säännöt niinku OPEN JOKUVITUNPASKAPELINHELPOTTAJAKÄSI". joo ehkä pitää mennä nukkuu teksti on näin happoa.

huominen on happoa. hiilihappoa. grillihiilihappoa. pallogrillihiilihappoa. jalkapallogrillihiilihappoa. takajalkapallogrillihiilihappoa. SE RIITTÄÄ.
heippa. hyvää halloweenia.

and i swear
that i don't have a gun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti