4. helmikuuta 2010

i need ten more years to get to good

29. ystävät jotka opettavat sanomaan ei
30. opetus ilman pelkoa
31. naapuri
32. katse
33. huolenpito
34. kahvilassa istuminen
35. toimivat terveyspalvelut


(hitsit tästä tuli kauheeta muistella listaa, kun olin unohtanut yhden päivän ja heti oli kuviot menossa sekaisin)

ollut vähän hakoteillä fiilis viime aikoina. nousuja ja laskuja. hymyily tuntuu väkinäiseltä. elämä tuntuu deja vu:lta jostain muutaman vuoden takaa.
olen onnellinen.. vai olenko? en tiedä.
sain tietää eilen, että vähintään kaksi vuotta kestävä psykoterapia alkaa tänävuonna. ja kelaan menee musta b-luokan paperit. kämppis haukku eilen pystyyn kuinka ne ihmiset vaan tekee työtä, eikä mitään auta, oivaltaa oko elämän prosessia. tosi kannustavaa. no mutta, pessimisti ei pety. se tuli nähtyä eilenkin kun bilis-peli feilaantu allun kanssa. onneksi oltiin lisan kanssa ikkunaostoksilla ja kahvilla. ja sen jälkeen moona ja heidi khihih.

suhde lääkkeisiin on taas mikä on. tällä hetkellä pidän taukoa luvan kanssa.
niitten kanssa on nyt plussia ja miinuksia. niitten hyvä ja pahapuoli on sellaisia arkipäivään vaikuttavia, että on vaikea valita kahdesta pahasta pienempi.
katsotaan nyt kumpi tuntuu paremmalta. resultti on kuitenkin aina se, etten jaksa tehdä yhtään mistään mitään ja vihaan talvea. on se hyvä että, jotkut tuollaiset säilyvät läpielämän.

tämä viikko on tuntunut jotenkin naivilta. velvollisuuksia sisältävältä, mutta jotenkin turvallisen lapsekas. nämä on taas näitä omanpään kuvitelmia, mutta ehkä tämä konservatiivisuus yhteiskunnan systeemeissä (, joita pohdin yhteiskuntaopin takia ehehee) on toinen syy. kyllähän ne toimii, ja ilman tapoja ei tässä elämässä olisi mitään varmaa, mutta korostan silti yksilö-poikkeuksia. korostan sitä kyllä ihan liikaa kaikessa, mutta käsite "muotti" on vaan niin väärin. (kamalaa ylestystä tämä tällainen)
***

siirrytäämpä yksilöistä aasin siltana harmaaseen elämääni takaisin. ahahaaha omat nettisivuni niin kotikenttäetu kirjoittaa itsestäni!
haen särkänniemeen kesätöihin. sieltä saa hyvällä tuurilla samalla jv-koulutuksen. lisäksi hain tampereen seurakunnalle. toivottavasti tänävuonna tärppäisi. vielä tampereen kaupungille niin sitten olen kantanut korteni kekoon. olisi se kiva pari sataa ylimääräistä kahisevaa olla säästössä, ties vaikka joskus ulkomaille menis. keikalle. ahh, eilen tuli taas kova ikävä downia. niitten setistä kun ei tiedä ja siinä on coc:en laulaja pepper keenan ja phil anselmo.
miksei sitä noin kolme vuotta sitten tajunut että kokoonpano oli the dream come truth? miksi sitä löysi vasta viime vuonna coc:en?

ens lauantaina olis orange goblin nosturissa. se on sellaista stoner metallia. haluisin mennä kattoo mutta treenit on kahdeksan tunnin mittaiset 12.00-20.00

lisäksi päivänäytös ei olekaan silloin 8. päivä huhtikuuta. se siirtyi. vittu. nyt sekin paska jää. noo päivällä voisi soitella ihmisille, että näkiskö ennee. (kukahan helvetti niitä lämppää?)
***

pelattiin eilen korttia paulin luona mie, henna ja aleksei. katottiin samalla mtv:tä. hyi. yäk. mitä paskaa siellä tulee. tällaset jacksass -kopiot tuutin täydeltä "temppuja" ja välistä feattaa vähän bam margera.
ainut hyvä siinä ohjelmassa oli että siinä soi välistä clutch.
siinä kaikkea eläinten härnäämistä ja rääkkäämistä, ja ihmisten hyväntahtoisuuden koettelua. todella sairasta.
vähemmästäkin tulee kylmäksi ja etäiseksi, eikä kanna enää kanna lähimmäisestä vastuuta. vituttaa tollane.
***

oon kuunnellu queen of the stone agea koko viikon. sanotaanko, hmmm erilaista. nyt kun kappaleet on tuttuja niin on helpompi kuunnella (loogista). ne on just sellasta ämppärimusiikkia, eikä stereo settiä. nam.
***

tänää: kirpparikierros ja vaatekaapin uudistus noin kahden jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Vitsit, nyt ei sit päästä kaikki edustaa Pakkikselle ;_;
    Kai sä tuut Ankkaa? Tai yrität tulla?

    VastaaPoista
  2. juu tuun mä. mun mielestä laitoin kesätyöt niin että duunit loppuu viikkoo ennen sonipheree. :) kaks vai yks pvä?

    VastaaPoista