31. tammikuuta 2010

you're so naive

fangirlmoment.
pitkästä aikaa.
sain moonalta linkin viikinsaaren tammerfest rock n' roll keikasta kesällä jossa on t.a.p:it, slb:et ja muut undergroundit. sellanen ihmeellinen olo. kesä ja rocki ja ystävät. tampere-rocki ja ystävät. vittu onko kesä oikeesti tulossa!!!?!?!!!
ei sitä olis uskonu kävelessä himaan tossa päivällä keskustasta. pikemminkin
ja taas tuiskuttaa, antti tuiskuttaa..

opin eilen pelaamaan biljardia. renttujen ja porvareiden peli! rakastan sitä ihan sairaasti. ja haluan mennä ens ke-to jonkun kanssa joskus jotain sinne taas pelaamaan vaikken osaa mutta se oli kivaa omomomom.
lisäksi (ah heidi) oli ehkä ihanin perjantaina. tai siis olin ihan vitut olalle fiiliksellä (tähän väliin pakko muuten ihkuttaa että kellopeli appelsiinin viimeinen sana oli kalia), ja meinasin lukittautua neljän seinän sisään ja hankkiutua itsesäälin hyökyaallon alle (niinkuin aki sirkesalo). sitten pumps olimme. siis heidin kanssa. siis tällä lailla olimme näiiiiin ja sitten kaikki olikin hyvin. katsottiin pitkä kuuma kesä (perttu leppä, rakastan ohjauksiasi ja kässäreitäs) ja mean girls, voi vittu sanokaa mitä lystäätte mutta se on oikeasti ihan vitun hyvä leffa ton luokan leffoista. ihan loistava ja ei kuole koskaan, sitä paitsi kaikki on nähny sen. ihan kaikki.

eilen sitten pauli opetti tekemään spagettia (en munannu! herranjumala oli muuten hyvää, vain kerran tippui 1kg pasta pussi mutta kaikki asiat sitten selkeni)ja katottiin pulp fiction. sitten olin taas heidin kanssa ja oli kiihkeä ilta. nukkumatthau yms.

tänään. tein pitsaa. mietin sitä kuinka otan suoritus merkinnän yhteiskunta opista ja näytän koko societylle keskisormea. menen nimittäin nyt naapuritaloon (tässä viiden kymmenen metrin välissä ei ole muuten kenttää käkäkäk).
hello!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti