2. tammikuuta 2010

im gonna eat my pride

tästä tämä nyt alkaa.
sijaintina erään tampereen soluasunnon toinen kerros ja tavoitteena maailman valloitus.
kankea alkuni kuitenkin lähtee tällaisesta hienon hienosta blogspotin ensimmäisestä merkinnästä. ja vieläpä kolmas päivä tammikuuta. ei selkeästi mitään johdonmukaisuutta tässäkään.

voin kertoa, että olen kaikkien ikäväksi suurpiirteinen, un-pilkunnussija ja lievän lukihäiriön omaava olento, joten tason lisäksi lauseen muodostuskin on haku ammuntaa. enjoy!
kirjoitan päiväkirjaa sekä käsin että ennen irc-galleriaan, joka on sellainen hälläväliä-paikka, joten tämä saattaisi olla palkitsevanpaa. saahan tässä itse päättää väritkin taustoihin ja fontteihin ehehee.
kaiken sekavuuden ja miljoonan ihmisen nimen vaihtuessa, voisin sanoa, että tämän blogin punaisen langan perustaa mutu-tuntuma. eli siihen valitettavaan taitelijioiden piirteeseen, johon ei saisi luottaa. mutta siitähän se taidekin lähtee. ainakin oma sellainen.
***

oletetaan, että tuossa oli nyt alkulöppinät. voin kertoa uuden vuoden lupauksesta.
päästyäni eroon unista, joissa ruotsin opettajani vainoaa minua, aloin kärsimään unettomuudesta tuossa pari päivää sitten (näitä ruotsin-opettaja-painajaisia on jatkunut koko joululoman toim. huom.). lienee sitten siihen vaikuttanut alkoholi, koska olihan uusi vuosi, tiedä häntä.

voin sanoa, että olin kuin selibaatissa ainakin 12 tuntia. nimittäin viimeisen puolen vuoden aikana olen alkanut pelaamaan kaikkia säälittäviä pelejä, mm. mafia warssia, brain challengea ja heroes III:sta. joten pidättäydyin näistä. säälin ronja-raukkaa, joka selkeästi kärsii tästä ainaisesta addiktiostani ja pidättäydyin. lisäksi jätin ainaisen facebook–kyttäämiseni muutamiksi tunneiksi. se oli tuskaa. tästä saattoi päätellä, että uuden vuoden lupauksethan saattavat viedä maailmasta ihmisten yltäkylläisyyden ja yllyttävät vielä sotiin :(! joten nämä lupausehdokkaat unohtuivat.

koetin luoda lupaukseksi myös, etten jättäisi seuraavalla koeviikolla yhtään koetta uusintaa. se olisi kyllä varsinainen saavutus, joten jätin sen korvan taakse.
mutta sitten sen keksin! päätin tehdä listan asioista, joita vihaan. niitä löytyy mielettömästi päivittäin, ja ehkä vähän yliherkästikin tuomittu joitain asioita, mutta se olisi helppoa!
toisaalta sitä janosi haastetta. päätin siis, että julkaisisin joka viikko listan, mistä pidän. kaksi on jo listassa ja jäljellä on vielä 363 pidettävää asiaa olemassa. toivottavasti. sitten nähdään, pysyisikö listan teko vai ei.. ja vielä parasta, kehtaisiko sitä julkasta.

yhyy huomaa heti, että eka merkintä, kun on niin paljon kirjakieltä, mutta ehkä haluan tehdä vain vaikutuksen, siinä kaikki. palailkaamme. hello!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti