3. tammikuuta 2010

don't know what i was thinking

vietän juuri aikaa itseni kanssa ronjan lähdettyä kotiaan kohti tunti sitten. lattia ilmoittaa mitä pitäis tehdä, mutta niinkuin aina: näppäimistön sormijumppa menee kaiken muun edelle. voisin huvin vuoksi tehdä tällaisen kuvailu harjoituksen mitä näen tässä jenkkisängyllä makaillessani.

katsoessani oikealle näen jouluna vuonna 1998 saamani sienijakkaran joka makaa mustan jalkalamppuni johdon päällä. nykypäivänä se on ihan sairaan pieni ja kiikkerä, mutta muksuna se oli mikä parhain istuin ja emännän-jatke. sen vierellä makaavat vinyylini jotka ronja järjesti. kiitos hänelle siitä. nyt sieltä kuulemma löytyy jotain. tarkistus järjestyksen ylläpitämisestä on luvassa huhtikuun alussa. pelottavaa. sen vieressä on sitten sininen betoninkova patja ja sen päällä minun takkini. joka on madonnan suunnittelema. jaksan edelleen inttää siitä! lukeehan siinä se ja ja.. mulla on madonnan kolmas vinyylinä.
***

ehkä tuo riittää.. koska mieleeni tuli noista artisteista keikat.

ensivuoden saaliiksi on luvassa mm.

don johnson big band @ rytmikorjaamo, seinäjoki 16.01.10
(samana päivänä kun teatteridiplomini isänsä lapsi)
apocalyptica @ rytmikorjaamo, seinäjoki 21.03.10 (jos teatteri pää edellä ei mene sen päälle)
children of bodom @ pakkahuone, tampere 08.04.10 (yllämainittu teatteri menee päälle mutta pitää vaan juosta ihan helvetin lujaa)
(bryan adams @ ratina, tampere 26.05.10)
provinssirock @ seinäjoki 18-20.06.10
sonisphere @ pori 07-08.08.10
+ mitä muita sinne suomeen saattaa tupsahtaa ja aikaa on.
***

tämän kevaan nimittäi vie pyynikin uimahallissa järjestettävä pää edellä niminen spektaakkeli joka käsittelee nuorten näkökulmasta pahoinvointia.
ja kaikki sitä sitten katsomaan ja lippuja varaamaan osoitteesta http://www.paaedella.net
olenhan _mä_ siinä.
***

ehkä tämä riittää mainostuksista, nyt voisi aloittaa siivoamista teddy thompsonin tahdissa. ihana mies hän. lämppäsi elton johnia ja teki suuren vaikutuksen.
totuushan on että mies + kitara = minä sulan. on huomattu muutaman kerran ja siitä nyt kaikki vaan vaari ottamaan ja sitä akustisen rähjäää raiskaamaan. saa nekään viettää eläkepäiviä rauhassa.
hello!

1 kommentti:

  1. Rakastan sun sienijakkaraasi ja hommaa mulle rahaa Sonisperseeseen :<< Mies ja kitara, krhm. Niinpä niin.

    VastaaPoista