8. tammikuuta 2010

who let the dogs out?

trivial pursuit tappio veljeäni vastaan, joka on nyt tuossa sänkyni vallanneena. huomenna sitten (niin kuin anna tänään sanoi) cembalot. ehkä.
tänää oli myös "24 kuvaukset". kymmenen ihmistä ammattinäyttelijöineen päivineen vahtas kun mulla oli meikkiä. oli se niin jännää huh-huh.
laulettiin tunteella kaiken maailman värssyjä ja juhan kappaleita. maanantaina koreagrafia-harkat sitten. ja kiltit sitten sunnuntaina.
***

ei ole oikein kerrottavaa.
* lauleskeltiin tunteella heidn kanssa sen hypärillä tiktakkeja ja sen sellaista ja keräsimme katseita.
* lainasin kellopeliappelsiinin englanniksi
* selitimme ninan kanssa että maailman nolointa on mennä raxiin yksin. lisäksi kerroin bussin noloimmasta paikasta. selitin siitä eilen paulillekin.
oikeesti ei kukaan istu siihen (ekat penkit julkisissa jotka on tarkoitettu raskaana oleville ja vanhuksille).
***

ihanaa kun on näin helppo jakso ja rento viikonloppukin luvassa. vasta seuraavalla viikolla biologian kokeisiin lukemisen -ajatus ja viimeiset kiltit. huhu huh, viikon päästä ja teatteridiplomi räjähtää (käsiin).
saatiin tänään siihen kristianin ja sen veljen tekemät maskit. kamalan hienoja! sitten juteltiin heidän kanssa mikä on seksikästä:
* naisista ranskaa puhuvat miehet
* miehistä venäjää puhuvat naiset

hello!

1 kommentti:

  1. Kerättiin katseita, juupa juu. Jos osaisin nolostua, niin sillon oisin niin tehnyt. Tuli taas ihan in your face, sen miehen pitäisi opetella olemaan yhdessä paikassa eikä ravata seitsemänsataakuusikymmentäyhdeksän kertaa alakäytävää edestakaisin. SENHÄN TÄSSÄ PITÄISI NOLOSTUA.

    VastaaPoista