6. tammikuuta 2010

oh a rinky tinky tinky

kylläpäs nämä viimeiset lomapäivät ovat menneet pirun hyvin.
aloitetaan eilisistä tapahtumista:
-sain pää edeltä rooleja yhteen, kahteen, kolmeen kohtaukseen!!! ja pääsen kameran eteen. se on uusi-tuttavuus ja tuokin viehätysvoimaa.
lisäksi olen sellainen klonkkumainen hahmo, ja siks on muuten reidet paskana. huomenna harkat taas ja ylihuomenna omomomomomom.
palattuani eilen kuoltuna harkoista tapasin paulin ja pietarin. suunniteltiin kyllä ensin noora, moona ja heidi kissailta, mutta se siirtyi keskiviikolle (kerron siitä kohta).
joka tappauksessa siirryin kahden lapinpojan kanssa viettämään iltaa kauhean kankkusen kera. siis sen leffan. sitten pelailtiin vähän korttia. pelattiin vähän lisää ja puhuttiin molo-keijuista ym. sitten kello lähestyi kolmea ja lähdin nukkumaan. yhdeltätoista oli herätys.

aamu alkoi uhkaavasti. olin laittanu kahvin valmiiksi, mutta unohdin purut ja hienon hienoa kellertävää vettä sain tulokseksi. lisäksi roudasin sellaisia itkemättömien itkujen varaston laatikoita bussiin, joka oli taas näitä noloimpia. kiitos vielä auttamisesta te tuntemattomat ihmiset!
12.35 koulun edessä ja sitten teippailemaan kivoja tekstejä laatikoihin.
14.10 päästiin saliin ja saatiin porukka paikalle. puettiin päälle ja laitettiin rekvisiitta kasaan.
nyt puuttuu kiltin housut, hipon turpa ja yöpöytä. ehkä vielä joku nasevan niminen satukirja.

voin kertoa avoimesti että harjoitukset menivät älyttömän hyvin. saimme kontaktin koska nenä ei ollut plarissa. lisäksi loppukohtaus saatiin tehtyä!
ja vilma hyvä ystävä olet hyvä ohjaaja. kiitos yksityisestä ohjaamisesta.
17.15 lopetettiin ja siivottiin jälkemme jonka jälkeen matkustin moonalle ja nooralle.

en löytäny eka heidän kämppää ja sellainen asia kun pakokauhu iski. olin vähällä itkeä puhelimeen kun soitin heidille. oli ihan sairaan kylmä, nälkä, väsytti ja reisiin sattu ja epätietoisuus. sitten löysin sinne ja kaikki oli hyvin :)

katsoimme disney-klassikon aristokatit joka piti urakoida jo eilen.
se on aivan mielettömän hyvä!
"aivan tautinen pylly"
kuinka ne hahmot ovat niin valloittavia. oli tosi hienoa katsoa sitä nyt sellaisena kokonaisuutena jossa huomaa että niillä kissoilla tavoitteena päästä kotiin. ei sitä silleen joskus pieneen ajatellu. vaan että "jee! kohta soi se katti tahtoo olla jokainen' -laulu."
kiitos ihan kamalasti tästä illasta te pikkuiset negative hömpät (btw, istuttiin eilen rivis noora, moona ja mie. kunnon fanijono paitojen tekstien perusteella: nooralla negativen huppari, moonalla negative let's fuck ja mulla lakupaavin "anna pillua jonne aaron" "heti") ja heidi. heidi on sellainen pususta lähtevä ääni -pallero joka tarkoittaa myös makua ruotsiksi.

smak
kaikki lähtee siitä. rock ja keikoilla käynti, fanityttöily, ficit, tykkiin hakeminen, unelmat näyttelemisestä, ystävät ja internettiin verkostoituminen ja yleensäkin sellaiset eskapistiset paskanjauhannat.
- kyseinen yhtye on minun ja heidin sellainen saman aikainen kliimaksi. joku nousen omomomomom, gloria mundi, rikkirevitty, niiden keikat, kallen ääni.
katsottiin niiden dvd ja kuunneltiin elohopeaa ja vollattiin täällä elämä/kuolema:lle ja alkoi vähän keikatuttamaan.

kalle, markku, lucas ja henkka: we miss u!
***
puhuttiin me nooran kaa ripestäkin ja kuinka tammikuun 15. on se kohtalokas päivä jolloin julkaistiin sivuilla hänen poismenonsa.

voi pöysti mä selitän jostain viis vuotta vanhoista ihkuttamisen kohteistani enkä oo vielkää eros niistä! tää on niin fail.
***

sain muuten tänään parhaan ystäväni elinan joululahjan. kaksi livetaltiointia ála johnny cash. tuplalevy vieläpä!
- kiitos kaunis.
***

nyt hiljenin... olisi kuvitellut, että enemmän sitä tekstiä olisi tullut. esimerkiksi siteerauksia aristokateista. eipä sitten kai. ei oikein käy ajatus päässä. on nimittäin ihan sairaan hyvä fiilis. ei enää varmaan huomenna kun koulu aka sirkus alkaa, mutta ainakin vielä hetken. ja toisen jos palaan tuohon äskeiseen hetken. ja vielä kerran. uudestaa.

täytyy myöntää kuitenkin sääli, että olen hyvällä tuulella. loppukohtaus kiltissä vaatii purkaitumista ja aggressiota. ei onnistu. huusin vajaa 50 kertaa puolen tunnin aikana "vittu että vituttaa", mutta se oli kuulemma lame. :(
***

katselkaamme perjantaina saisimmeko pullia uuniin silloin.
hello!

1 kommentti:

  1. Katsotaan perjantaina saisimmeko pillua! Eikuheimitä.

    Voi kiitos rakas nostalgisoinninsta ja kaikesta ♥ Ja oon niin onnellinen sun puolesta, kun toi teatteridiplomi-juttu lähti pyörimään noin hyvin kuitenkin (: Mulla ei kestäisi pää... Älä panikoi.

    Kuolin kun linkitit mulle galleriassa sen Royal Artist Club - jutun, Hannes ♥

    VastaaPoista