4. tammikuuta 2010

there's just one guy in town who's got all of it down


ensinnäkin kiitos kaikille nimipäivä onnitteluista!
palasin justiinsa kaupungilta, meni viime yö datatessa (ja bubble shooteria pelatessa) vähän pitkäksi ja aamukin meni koomatessa. tuloksia kuitenkin tuli.
nimittäin syy miksi sinne kaupungille piti mennä: joululahja alleycatsin johnny okaylle.
jätkä oli just varaamas leffaa heidin, katri ja vilman kanssa makuunista leffaa. ne pääty face/off:ii.
sit mä iskin sille tämmösen kuvan kätee ja se oli yli onnellinen ja visioi menevänsä parturii näyttää sille hiustenleikkaajalle tota kuvaa ja haluu samallaisen tukan.
ei siinä sitten vissiin muuta kai käynyt. ilmoitin lähteväni urakoimaan (niinkuin heidi ja moona viimeset kaks päivää köhköh) 24 ekaa tuotantokautta.
samas tuli vivian vastaan ja käveltiin sen kaa tästä samaa matkaa kotiin ja vaihdettiin kuulumisia.
kieltämättä ihana yllätys ja tää päivä on menny yllättävän hyvin, vaikka se on vasta kestänyt vajaan viis tuntia! ja vielä tän merkinnän jälkeen suunnitelmien totutusta ja kieferin kuolaamista omomomo.

ihkutin sitä allullekin ja se syntinen kertoi ettei se oo nähny lost boyssia. on taas aika nielaista ydin pommi. tai lentää holiday innin seinään. siitä tulikin mieleen kaali oli ikuistamassa sitä juna-onnettomuutta. siis pelkästään kuvaamassa. ei ollu hotellissa junasta puhumattakaan.
***
nyt: kahvia.
hello!

3 kommenttia:

 1. ANDY OLI TÄNÄÄN JC:SSÄ YHYY NE VAINOO MUA. Siis Allu, Katri, Heidi ja Vilma oli varaamassa leffa, whaaat? Hassua :D Tai ei oikeestaan. Kuva on yli-hieno. Ja mitä kuka Vivian häh? Vaadin selityksiä nainen. Aristokatit saa DVD:llä Anttilan Top Tenista kympillä, mene ostamaan, mulla ei ole rahaa! ♥

  VastaaPoista
 2. pistin sulle just oleellisen viestiin beibeh<3 ja kiitos ihan kamalasti!

  VastaaPoista
 3. Miks Kaali ikuistaa aina kaiken Scheißen? Mä en tajuu sitä :( Kuolin muuten nauruu, ku radios kerrottii tost jutusta. Oltii menos just sillon puolen päivän aikaa Jumboo. *kakakakakakaka*
  Et sit tehny Allulle sitä kirkankeltasta paitaa, joka näkyy kirkolta kotii?

  VastaaPoista