10. tammikuuta 2010

somehow i cannot hide

aamu alkoi heräten jo puoli kolmelta yöllä. näin unta jostain kiinalaiseksi pukeutuneesta sekopäästä joka murhasi naisia. paitsi mua. olin ronjan luona ja heidi menetti ainakin henkensä. oho. mä vaan katoin maalauksii mitä se hullu oli tehny niistä naisista ennen kuin se listi ne. ja söin karkkia. oli muuten hyviä. eikö grammaakaan rasvaa kun se taphtui unessa.
"tunnen sut, sut unessa kerran kohtasin.."

vähän töttöröö olo.heräsin seittemältä pesee pyykkii ja oon datannu siihen asti. nyt fiilsitelen disney musiikilla. jotkut kappaleet ei kuole:
* kaunnottaren ja kulkurin "he's tramp"
* herkulesin "i won't sayi (i'm in love)"
* aladinin "a whole new world"
* pocahontasin "colours of the wind"
* mulanin "i'll make a man out of you"
* kauttoren ja hirviön "the beauty and the beast"
***

muistan kun pienenä markus ehdotti että meidän pitäis opetella leijonakuninkaasta kappaleet ulkoa niin sitä olis kivempi kattoo.
se halus opetella sen scarin biisin ja sit yhdessä se "i just can't wait to be king". mä halusin opetella sen elton johnin biisin. katos katos heti olen tykännyt siitä miehestä. jo 13 vuotta. uuh jea.

vasta jälkeen päin (kera moonan, nooran ja heidin) aloin tykätä leijonakuningas II:en kappaleista. esimerkiksi nyt kuuntelen sit "he lives in you":ta. tää on just tälläne aamun adrenaalipurkaus-käynistäjä. ja sitten se minkä kiera ja simba laulaa. se on nykyäänniin tippalinssi että huh-huh.
ja se kehtolaulu.. voin kertoa että se on jo perinne että jos menee valvomiseksi yöllä saatan lurauttaa itselleni siitä puutaman lyriikan:
"nuku sinä riiviö! meinaan käy jo nukkumaan".
***

ei tällaisista saisi selittää tähän aikaan aamusta. hirvee hinku vaan mennä viltin alla ja alkaa katselemaan leffoja jotka ovat luonneet väärän kuvan rakkaudesta. sellaisen jota itketää. jota tuskin irl:ssä on.
ei saisi olla näin pessimistinen. mitään ei voi ennakoida. niinku allu sanoo: "koskaan ei tiedä vaik sulle tänään soitettais et sä olisit voittanu lotos"
ja jätkä on ollu ihan sairaan monta kertaa oikeassa.
***

lauantaina don johnson big bandin keikka seinäjoen rytmikorjaamolla omomomomom <3
hello!

1 kommentti:

  1. Noi Disney-leffojen biisit on ihania. Ihan mielettömiä helmiä, juurikin noi mitä listasit. Nam.

    VastaaPoista