13. tammikuuta 2010

so gimme a ride

sitä on ollut nyt kaks päivää silmät ristissä. nukuttaa vaan ihan saatanasti koko ajan. mä en kerta kaikkiaan esim. muista mitään yhteiskunta opin tunnilta koska torkuin siel. tai siis kyllä mä olin hereillä. painoin aina vaan pääni pulpettii sillo, ku ei ollu oma vuoro puhua.

sitten tulin himaan joskus viideksi, tein ruokaa ja menin nukkuu. heräsin tunti sitten ja vieläkin väsyttää. huomen on onneks puolkympin aamu.
mulla olisi miksaamiset tekemättä..
nimittäin (tähän kohtaan dissaus-vuodatus)
äänitettiin tänään mie, ida, nina ja henri niitä runoja ja kukaan meistä ei oo koskaan käyttäny niitä laitteita. harri näytti kymmenes minuutis mitä tulee tehdä ja jätti sitten ku koira paskansa, ku oli vähän kiire. voi jumalauta, ku siihen tuli viel joitai musa-hippejäkin jotka asuu tyyliin siel luokas ja sit ne alko selittää siin opelle vähän ylikin kun sen viis minsaa. tosi kiva seistä siinä macin koneen edes tumput suorina ja toivoa, että palais takaisin harrin keskittymiskapasiteettiin.
en mä tiedä, ei sekään voi venyy joka mestaan, mutta ei sitten voinu se oppilas paremmal ajalla kysellä jotain laulutunnin biisiä. tää on taas selkeesti niin tät,ä että huokuu se ei-auktoriteetti ja siksi parempi itsetuntoiset syö elävältä. ärsyttävää.

www.bluebaldur.com/index.php näin bannerin samalla kun kaivelin private linen lyriikkoja (köhköh, last fm: ollu kaks päivää pois päältä kuunnellessa kaikkee noloo), ja tilasin yhden kivan paidan. tulisipa hän ensiviikoksi. oikeastaan vaatteet on aika kiva juttu. sitä tänään ihan mietti mitä laittoi päälle, eikä se niin.. hmm.. säännönmukaista ollut. päinvastoin, siinähän on kyse yksilöstä, tämän ruumiinrakenteesta, silmien ja hiusten väristä mikä sopii. ja vieläpä mistä tykkää. uuh jea.

meinasin kirjoittaa tähän seuraavaksi moonan, kristianin, jasperin, juhan ja mun yhteisestä ruokkiksesta ja maailmankuva -keskustelusta.. se lähti siitä kun moona kehaisi, että kristian kuulostaa niin fiksulta ettei kehtaa puhua tälle mitään. jostian kumman syystä aloimme puhua siulusta ja järjestä..
en kuitenkaan osaisi olla puolueeton, puhumattakaan jaksa puuduttaa lukijaa erilaisilla mielipiteillä, joten halusin vain mainita nämä ihmiset. voin sanoa tällä lailla erikoistarkastelussa, moona on kavereistani toisiksi kaunein ja että puhumme juhan kanssa aina kahvista. eikö muu voisi meitä yhdistää? sinua ja minua?
ai niin, olet matemaatikko..

huomenna on viimeiset kiltin kenraalit!!!
jännittää. ihan sairaasti.
ja perjantaina tanssimaan klo 17.00.
sitä en kommentoi...
***

ihanaa kun pakkanen oli hellittänyt alkuviikosta. käveleminen on muuten ihanaa. varsinkin kiireettömänä ja kun ei ole liian kylmä. vaikka harjoitin tätä eilen, menköön se listan kolmanneksitoista. huomenna sitten julkaisu päivä!
***

tein tänään elämäni toisen kerran ruokaa täällä kämpässä vuonna 2010. en laske sitä ensimmäistä, koska oikeasti ronja sen oikeastaan teki. voin kyllä kertoa että samaa huttua kuitenkin tein. korvasin vain jauhelihan valkoisilla pavuilla lasagnessa. oli muuten hyvää.
huomisiin kuviin ja tunnelmiin ja lava karismoihin.
hello!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti