14. tammikuuta 2010

imagination runs wild

8. yhteinen asia
9. lautapelit
10. uusien esineide omistamine
11. sanaton onnistunut yhteistyö
12. englannin puhuminen arkipäivänä
13. käveleminen
14. heidi


ne olivat seitsemän seuraavaa asiaa joista pidän. palaan vielä tuohon viimeisinpään. jäljellä on enää 351 -asiaa!
***

tänään oli viimeiset kiltin kenraalit ja nina kehaisi että hyvin meni. keskusteltiin lauran kanssa elämästä ruokkiksella ja teatteridiplomeistamme.
"mua jännittää-ää"
"ei vitsit mäkin lauloin tota yks päivä"
"joo mekin katottiin just viime viikolla se niitten dvd"
<3

miksasin puoli kolmeen yöllä sitä pirun äänimaisemasettiä siihen kiltin loppuun, poistettuani ensimmäisen version. sitten heräsin onnellisena aamulla klo 11.50. olin siis koulussa yhden oppitunnin ja ruokkiksen verran.

juteltiin liisin kanssa kriittisesti yläasteesta, kuinka se systeemi kusee, ennen kiltin harkkoja. heidi tuli sinne katsomaan. sitten vietimme illan täällä pelaten korttia. paulikin tuli. ja hänkin tulee katsomaan lauantaina kilttiä!!

laskin just että opettajat laskiessa mukaan, sinne tulee yli neljä ammattilais ohjaajaa/näyttelijää kattoo mun diplomia. siis niinä kahtena päivinä.
***

on vain lievä big-bang ongelma seinäjoella illalla haluasini palavasti nähdä ja tällä tavoin palkita itseni :(. jaksaako sinne enää illalla mennä?
***

paulin lähdettyä viedessään mukanaan vaseliini kortit, lähdimme 22.30 siwaan ostamaan ainoa. lisäksi kuuntelimme dingon ainon. olimme silti pelkkiä prinssi alberttejä. teimme anagrammeja ja juttelimme ficeistä. sitten puheeksi tulivat giggelit ja heidi jäykistyi (nämä tapahtumat mielestäni perustelevat hyvin, miksi hän kuuluu 365 -pitämäni asian listaani!)
meillä just kolme kuukautta tuntemista täyteen. uuh.
***

oikeasti kun on hirveen onnellinen olo koko ajan. sellainen että aina niskassa pomppivat apinat ovat oppineet hellittämään. ei kaikki olekaan pelkkää pahaa ja seuraavaa. tääkin hetki on kyl ihan kiva. tai siitä voi tehdä kivan. ihmisetkin on tosi kivoja. toisiksi kauniita ja mielikuvitusta.
***

vaahdottiin heidin kanssa neumannin lyriikosita ja sen yläasteen opettajasta joka oli roudannu aikanaan dingoa. pitääpä lukea se kunnian kentät.
lisäksi vaadin paulin katsomaan kanssani stand by me:en ja jotain muuta se oli.
ja se lupautu star wars maratoniin.

ehkä voisi käydä nukkumaan. huomenna tanssia. yks kaksk koli neli ála antti nieminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti