27. tammikuuta 2010

is it you is it me is it us is it "we"?


22. myötätunto
23. bubble shooter & ystävä
24. kaverit jotka laittaa tukkaa
25. akustinen kitara
26. ystävien elekieli
27. postiennakko
28. olemisen keveys


juttelin juuri kämppiksen kanssa. vitut taas yhtään mistään mistään. mulla on kaikki ihan pirun hyvin. ei ees tartte tanssii vanhoja. ja meillä on ehkä päivänäytös 8.4. joka meinaa että yksi keikka tulee katsotuksi.. ... ... <3

pitäisi tyyliin lentää tässä kohtaa pian bussipysäkille, mutta annan itselleni vielä vartin kirjoittaa tätä ja avautua pitkästä aikaa. ja kerrankin iloisemmalla mielellä. koska kaikki on ihan hyvin. vituttaa ettei muulloin periaatteessa voi kirjoittaa ellei ole käynyt mitään ikävää.
nytpä ei ole käynyt mutta kirjoitan silti. olipas epäselvästi selitetty mutta hälläväliä.
lähdetään siitä, että viikonloppuna tuli huomattua sanan "ystävä", oikea merkitys. nyt tiedän ketä ne on. ja ennen kaikkea sinä olet minun paskapäinen paraskaveri.
tykkään ihan kamalasti ympäröivistä ihmisistäni. niistä joita saa halata ja istua sylissä. niitä jotka tulee itkusilmässä oven taakse ja kuuntelee kanssani dingoa kämpän sotkuisuudesta välittämättä.
teidän takia sinne kouluun jaksaa nykyään raahautua puhumattakaan teidän takia jaksaa odottaa mennä lomalle että teitä näkisi!
kyllä te tiedätte keistä puhun..

koeviikko alkaa ens viikolla ja tänään on hervoton lukeminen alkamassa + läntisen kaappaus. herranjumala mä rakastan ammattilaisen ohjaamista!
tuntui kuitenkin eilen palattua pyynikin uimahallista, onko tätä valmis tekemään seuraavat 20 vuotta? onko tässä mitään järkeä? vaan siksi, että oon ihan semi. hyödyllistähän tämä ei ole koska, kukaan ei korvaa tätä käytettyä aikaa. sitä paitsi tää kuluttaa psyykkeen ihan saatanana loppuu. onks täs mitään järkeä?

mihin muuhunkaan mä sitä järkeä käyttäisin!?
kyllä! menossa ollaan teakkiin ja kehooni olen valmis tutustumaan paremmin ja tanssia oppimaan. perkele en mä halua tehdä mitään muuta!

2 kommenttia:

  1. "ja meillä on ehkä päivänäytös 8.4. joka meinaa että yksi keikka tulee katsotuksi.. ... ... <3" <- Aika fail, pakko sanoo. Miks siel peräs on herutussydän? Ei se bändi oo NII lähel sun sydäntä. Kyl mä sut tunnen ainaki sen verran hyvin.

    VastaaPoista