6. joulukuuta 2011

i've had my fill, my share of losing

..Jo hyvin nuorena Nancyn käytöksessä alkoi ilmetä väkivaltaisia piirteitä ja hänellä oli vaikeuksia solmia suhteita toisiin ihmisiin. Nancy kärsi yksinäisyydestä, sillä hänellä ei ollut juurikaan ystäviä. Nancy oli loistava oppilas koulussa, ja myös hyvin älykäs..

..Nancya kiikutettiin psykiatrilta toiselle – lääkärit eivät kuitenkaan nähneet Nancyssa mitään vikaa ja tarjosivat vain lääkkeitä tämän avuksi. Nancy näki harhoja eikä itsekään välillä ymmärtänyt, mitä oli tekemässä kohtauksen mentyä ohi. Nancyn oletetaan sairastaneen jakomielitautia eli skitsofreniaa, mutta koska sairautta ei tuolloin juurikaan tunnettu, lääkärit kielsivät Nancyn ongelmat ja väittivät tämän olevan täysin normaali lapsi..

minusta tuntuu, että tapasin hänen kaltaisen ihmisen eilen. hän oli hyvin kaunis ja älykäs, mutta hyvin tahditon ja poissa oleva. lisäksi hän oli röyhkeä ja raskas kuunnella. häneltä oli todella vaikeaa saada vastaus kysymyksiin tai herättää kiinnostus, ellei puhuttu hänestä itsestään. yksi keskeisin yhteinen piirre hänellä ja nancyllä oli arvaamattomuus.

luuranko on paljastettu kaapista ja olen nähnyt jäävuoren huipun. tapasin hänet.


when you're talkin to yourself
and nobody's home
you can fool yourself
you came in this world alone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti