26. joulukuuta 2011

talking, laughing, loving, breathing

tällä lomalla piti niin tehdä kaikkea. lukea ja kehittyä. ainoa asia missä olen sitten kehittynyt on pokémon kouluttajana. kyllä vain. sitä on mäiskitty ja hakattu jos missäkin pelimuodossa tuntia kausia näin jouluna. kerrassaan koukuttavaa. lahjaksi sain tanelilta vähän lisää pelattavaa ja loppua ei näy..

ohops unirytmikin on menny. kello on nyt semmonen 3:40 yöllä. kohta vois pönkii pehkuihin.. ja auta armias jos joku munapää naapuri päättää aloittaa jonkun loma remppailun.. se on vainaa jos minut herättää.

mitäs tässä ollessa. sairastin kaks vikaa koulu päivää mahatautia, ja missasin abouttiarallaa kaiken. mutta sitten meillä oli muutama päivä sen jälkeen saanan luona glögi-istujaiset, joissa oli kivaa. uusiks otettava, uutena vuotena voin olla varma että galaksit räjähtää.
vitsit ku leffassa pyörii täl hetkel kaikkee kivaa. olis kiva mennä.

päätin l koodin ykkös kauden ja seuraavaa alotin. siksi tämä valvominen ja vahtaaminen, mutta ko ei tiedä mitä käy!! tässä kohtaa on pakko sanoa, että vaikka bette onkin sarjas taide ihminen mien jaksa sen säälinkerjääjä katseita ja marttyyrikuolemia. se on tylsä hahmo. vähän sama fiilis ku ykköstuottiksessa jenny ja marina kuivattaa.. no eniveis jatkoa seuraa!!

no enempää ei sitten tekstiä tullukkaa. öitä.

fighting, fucking, crying, drinking,
riding, winning, losing, cheating,
kissing, thinking, dreaming.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti