22. tammikuuta 2012

'cause i'm a woman!

W-O-M-A-N on päivän sana lukuunottamatta pekka haavistoa.pitkään on pitäny tehdä hienon hieno naisiin pohjautuva lista ja tästä se lähtee!

sijoituksten päättäminen oli ihan sairaan vaikeaa ja kymmenen löytäminen (ja sen jälkeen karsiminen) tuskaa. pelkkiä monilahjakkaita näyttelijöitä vain pääsi listalleni, eikä heistä yksikään ole suomalainen. sry!

# 10 jena malone

pohtiessani kauniita neitokaisia törmäsin tähän kuvaan ja olin myyty. neito oli mukana ehkä huonoimmassa elokuvassa ikinä nimeltä sucker punch, mutta jotenkin todella kaunis. ollut mukana mm. into the wildissä ja donnie darkossa, mutta vähän sellanen näyttelijä jota ei muista.babyface.

# 9 lizzy caplan

kukapa ei olisi nähnyt, hauskaakin hauskemman ja teineimmän elokuvan, kuin meangirls? joku siitä aina jotenkin mainitsee, yllättävässä tilanteessa, tai tiedostamattaa siteeraa. ian janis, elokuvan huhuttu lesbo, oli symppis ja ihanan outo. ihan perus erikoisen näköinen. kattokaapa, miltä se näyttää nykypäivänä. vautsi vau. en tiä. tykkäsin sen äänestä aikanaan. siksi täällä.

# 8 keira knightley
kaikki leffat tääkin nainen on läpi tallonu. klassisen kaunis. vanhoisleffoissa esim ylpeys ja ennakkoluulossa hirmuisen seksikäs korseteissaan ja sellaisissa. ei kuitenkaan ihan ykkösluokkaa, kun sen nauru/hymy vammaa. tykkään kyllä vaikka hirmuisesti on kritisoitukin. on se vaan kaunis. plus se on mun lempielokuvassa tohtori zivago.

# 7 uma thurman / poison ivy
mä mietin pitkään, uskaltaako tän pistää koska, no jee, joku supersankari uma thurman. mutta minä listan päätän ja tuossa se nyt kökkii. on se niin lumoava katseellaan. meinasin eka laittaa mun yhden lempisarjakuvahahmon nimeltä harley quinn, mutta sitä ei oo kukaan koskaan näytelly, niin olis ollu vähän pelleä pastettaa joku piirroshahmo. enivies. hienon elokuvaroolimäärän omaa tämä nainen. killbill on paska mut kaunis onhän. ainakin nuorena.

# 6 helena bonham-carter
en oo mikään sydänverellä hänen faninsa, mutta onhan hän viehättävä, ja ehkä ainut näyttelijä, joka näyttää kivalta kikkuroilla. juu-u.

# 5 marilyn monroe

mistä on pienet naiset tehty? kauneus pilkusta ja kikkuroista (näin söin hyvin sanani), blondiudesta ja vilautuksesta, piukista paikoista, revyytytöstä ja kesäleskestä.
kauneusihanteethan on häneltä lähtöisin. enkä ihmettele! kunnia norman jeane mortensonille.

# 4 drew ballymore

pikku-ruuti näki kerran elokuvan nimeltä pakko olla in, ja ihastuin tuon naisen kasvoihin, erityisesti huuliin. sitten tulikin batman forever (äh taas mie puhun batmanista. tykkään niistä. ja nyt kun forever mainittiin, niin on nicole kidman siinä tosi nam) , ikuisesti sinun ja tietty charlien enkelit. rääväsuinen dylan, joka pelkkä lakana yllä, ammutaan katolta alas. oli se vaan kuumaaaah. tykkään vaan tosta. ei mikään anorektisen laiha, ja sit välillä tomboy ja toisessa hetkes tosi nainen. minä tykkään.

näin kun kolmen kärki häämöttää, pitää antaa ulkopuolelle jääneistä naisista kunniamaininta kate winsletille. klisee, mutta on se vaan tosi kaunis titanicissa. uppoamisesta tuleekin nyt huhtikuus satavuotta. tarttis mennä kuluttaa leffateatteriin 3d-lipun hinta mennä itkeen.
mua aina surettaa että jonne aaron mainitsi jossain haastattelussa, et se joutu mennä kattoon titanicin yksin ensi-iltaan. voi senkin vääryyden korjaisin häneltä jos aikamatkailla osaisin.
asiaa!!!

# 3 ___nuori_____ lindsay lohan

tää oli ihan sairaan vaikea päättää, ku kolmonen on mun lempinumero ja ja ansaitseeko tää nainen näin ison sijan. no nuorena ainakin. en nyt tarkota mitenkään pedofiilisesti jotakin ansa vanhemmille osaston elokuvia, vaan nimen omaan joku meangirls - perjantai on pahin -materiaalia. se oli aika rock, ja noi pisamat (ihme fiksaatio). muutenkin noi kasvon piirteet on kauniit. voih, sellasta se on ku on nuori ja kaunis.. tai ku joutuu lapsinäyttelijä-uhriksi, eli rikkaana huumeet vie sitten kaiken nim. yksin kotona tähti malacaulay culkin.

sitten viimeisiä viedään!!!!!!!!!!!

#2 winona ryder
tää nainen on ollu mun ykkönen vaikka kuinka kauan, ja edelleen hän on upea, kaunis ja hiukan poikamainen tapaus. todellakaan en ole hänen kaikkia elokuvia nähnyt, mutta beetlejuicessa alaikäinen winona oli jo kaunotar. sitten hän hurmaa pikku naisia -elokuvaversion jo:na ja jalat meni alta. hiukan saksikäsi edwardia, vuotta nuoruudesta ja draculaa ja syksyä new yorkissa. on se vaan niin huippu-ihana-kuolattava ym ym!!!

vitut jostain natalie pormanista black swanissa, vaan winonan pienirooli ko. elokuvassa. niin kaunis pistävä katse. niin herkkä kasvojen muota. niin suloinen ja kaunis yhtä aikaa... ehkä nyt höpötän liikaa. pointti tais tulla selväksi.

joku siis syrjäytti minun listaltani winona kaunokaisen. joku mustahevonen, joka on heistä kaikista hiukan korkeammalla.

kuka kumma?

*rumpujen pärinää*

*kuiskutusta*

*esiripun takana ilmenee jännitystä*

*yleisössä pulppuavaa uteliaisuutta*

tittididii!!
ylläri!
klisee!
olis se pitäny arvata!
ainakin mun viimeisten viikkojen puheitten perusteella!

# 1 eli uuno katherine moennig

kyllä te tiedättä. l-koodin shane. niinkuin hyvä ystäväni häntä kuvasi: kaikkien kakstoistavuotiaitten tyttöjen märkäuni (:( minun se oli vin diesel.. no oon aina ollut vähän myöhäs.. äh miksi ees kerroin tän?). upea kroppainen, poikatyttö, mahtava matala ääni, seksikäs sanan todellisessa mielessä. salaperäinen, todella mieleen painuva, upeat vaatteet.
hirmuisen vähän hän on uraa vielä tehnyt, mutta toivottavasti hänestä kuulis mahd. pian. l-koodejakaan ole ikuisesti. mutta onneksi vielä se parikytä jaksoa katsomati.<3
ihana nainen.

kiitos kaikille osaanottajille. nyt nukkumaan.

YKSI ASIA VIELÄ.

rip heath ledger


1 kommentti:

  1. bonham-carter ja marilyn, oi kyllä ♥

    ENKÄ EDES TAJUNNUT että Heathin kuolemasta jo neljä vuotta. Aika rientää...

    Mut joo tässä viimein päätin taas jotain blogata niin lähdin sinuakin lukemaan, buddy! arvaat varmaan kuka oon hehehehe

    VastaaPoista