19. syyskuuta 2010

and a broken laugh, and a thousand memories. and not a single regret

terveisiä helsingistä! siellä meni päivät perjantaina ja lauantaina. koulussa taisin olla tunnilla viimeksi keskiviikkona. mutta kävin mä siellä perjantaina! mikä onkin koomista. hain sieltä opiskelijatodistusta opiskelijakorttiin, ja lintsasin koko päivän.

en vaan päässy lähtee ko
- unohin laittaa herätys kellon soimaa
- lähtiessäni kotoonta, harjasin vielä hiuksiani ja harja jäi päähäni kiinni.
ei naurattanu! nyhdettiin sitä marian kaa puoltuntia pois. :(
***

pääsin kuitenkin lähtemään. perjantaina näin kahvilla ronjaa ja sitten sallia nepalilaisen ravintolan merkeissä. sitten arskalle nuorteniltaan. ihana nähä leeviä ja piuta! koskaan en oo pettyny mentäessä, aina mie palaan sinne. harmi vaa ettei topi ollu.

sieltä sitten runen ja kaapon saattamana bussipysäkille. kiitos siitä mitä nöyrimmin, ja kiitos muutenkin seurasta. oli älyttömän kiva jutella.

sitten ronjalle jossa odottaa nuorisojoukko pelaamassa ja belle peloton. kissa mitä suloisin.
siinä itse kukin hakkasi pegglea. se oli ihan kiva peli !
***

seuraavana päivänä laatuseuraa shopaten ja kahvilassa istuskellen. katinkin tulee kaupungil vastaa ja koska illalla on tarkoitus nähdä niin jatkamme noin tunnin yhdessä olo aikaa etukäteen. hänenkin kanssa kierrämme muutaman vaatekaupan.

illalla sitten 3d:nä toy story 3. joo kyllä, muisan luvanneeni mennä katsomaan sen eetun kanssa, mutta kasettini ei kestänyt! oli ihan pakko nähdä se! ja hyvähän se oli. ihan mieletön. kyneliltään ei välttyny. andyn lähtiessä opiskelee se antoi pois sen leut pikkutytölle. samalle se esitteli ne. herran jestas, ne on ollut sen kans läsnä alle kymmenvuotiaasta ja nyt se anto pois. niillä kaikilla on nimet ja persoonansa. ne on rakasta materiaalia. ne on nähny ku se poika on varttunu. (täs kohtaan ihan hervoton kyynelvirta) mutta kun niin ihanaa!
empatia ja tunnearvo. ei nyt mitään materialismia mutta, jotain kunnioitusta lapsuutta kohtaan mm.

ja mahdollisuus luopua. uskoo muistojen säilymiseen ja niiden rikastamaan, tarvitsematta enää todistusta siitä.
no niin kohta tulee taas poru.
***

tää päivä on taas mennyt pelaten. kirjoitin mä sen kolarin koulun draaman ja kävin heidin kanssa kahvilla, mutta muuten on mennyt heroes III:en syövereissä. vaikka se meneekin aina saman kaavan mukaa: rakennetaan capitol, tehään joku megamaagi-hero, rahapula,kerätään vähän mestoja, oho tää on viistoista tasonen ja täl town portal! ja peli on taas voitettu. mutta kun se on niin kivaa. paras tapa sulkee ajatukset. niin tekis mieli alottaa viel yks erä tänä yönä, muttei voi ku huomen kasin aamu.

eli nyt spoon river antologia loppuun ja unta pollaan.

tienes un amigo en mí

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti