26. syyskuuta 2010

a puzzle or crossed into trouble, is it just me?

33 päivää lontoon matkaan ja rahaa tulisi säästää. tavoitteeni oli saada säästöön tästä kuusta ainakin satanen, mutta nyt tili sanoo jäljellä olevan 66€ jos ei sitäkää. tilasin äsken sellasen kivan 9,90€ mekon ja viikolla 15€ tumman harmaan neuleen. nooh, toisaalta ei paha. reissuilu kun on vähän jääny (lukuunottamatta viime viikkosta helsingin matkaa kröhöm), joten saa sitä vähän hemmotella.
***

arska paistoi pitkästä aikaa. kiva nähdä kävellessä täältä rauhaniemestä tammelaa se sininen vesi valon heijastuessa sen pintaa. oli tosi levolllista kun voimalaitoskaa äänähdelly ja laivat ollu lähössä minnekään satamasta.
klo 14 odotti yt:n syyskokous johon valittiim uus hallitus. kamalanhan tuppisuuna sitä oli ekavuotisena, mutta asiat koska mm. kirjanpitoa, tuloja ja menoa ettei siinä tarvinnut suutaan aukaista.
nakitin kuitenkin itseni huomenna erkin kanssa yliopiston ständin roudaus hommiin. purkuun en kuitenkaan pääse, koska meen jelmun kutsusta tsiigaa lutakon tilat. saa nähdä tulisiko siitä uusi keikkamesta! :)

paljon siis ympätty asioita kalenteriin vaikkakin tuntuu, että vain leijuisi maailman mukana etiäpäin.
***

lauantaina oli tukkateatterin avoimet ovet jossa vierailin. paikka oli lämmintunnelmainen ja hauska. ihanan eläviä ihmisiä ja harrastus voimainen. haluan ilman muuta lähteä heidänkin toimintaan mukaan.
nähtyäni klo 19 meillä kaikilla on sama tarina -naismonologi näytelmän, se vahvisti ihailuni.
päivällä haastatteluun odotellessa teimme myös jokusen impron ja ilmapiiri oli sellainen että uskalsi kysyä. sain myös kehoituksen mennä katsomaan teatteri tapiolaan ruoka hissiä tänään, joka kuten huomata saattaa, jäi väliin.
no niitä olisi vielä muutama esitys, piitäpä kuitenkin harkita.
toisaalta herää kysymys millä rahalla?!
***

koska tämä teksti on nyt perustunut pelkälle pinnalliselle maailman menolla, niin uidaampa syvemmille vesille.
unet, nuo pirskatin nukkumisen sivutuotteena tulevat alitajunta möykyt. ne ovat osaksi ihan kivoja ja hyvä syy vaipua levolliseen rentoutumiseen tilaan, mutta viime aikoina ei.
uneni ovat viimeiset viikot olleet suorastaan sekavia. niissä käsittelen tuttuja tunteita joita olen kokenut elämässäni, mutta ne eivät ole mitenkään mielyttäviä.
ilman mitään yksityiskohtaista kerrontaa voin mainita käsitelleeni unissa mm. himoa, hellyydenpuutetta, häpeää, kiusaamista, nolaamista, tyrmäämistä ja ahdistusta.

unet ovat muuttuneet, minulle tyypillisista takaa-ajo seikkailuista sarjakuvamaisiin kommelluksiin ja outoihin aikaansaannoksiin. unissa käsitetellää myös aggressiivisuutta ja kovia ääniä, joista en pidä ollenkaan.

viime yönä näitten sijaan uneeni esittäytyi kronologinen syy/seuraus johteinen tarina. se oli opettavainen ja tavallaan selkeä. jotenkin unen miljöö ja kaava oli tutta vaikka elin sen hetkessä.
olin joidenkin ystävieni kanssalöytänyt luolan täynnä kultahippuja, sellaisia maissinpalasten kokoisia. saman luolan kautta pääsimme vieressä olevaan huvipuistoon pääsymaksutta. yhtäkkiä uusrikastumisemme ja etumme kävivät liianläpinäkyvästi ilmi ja koko aarreluola täytyi tukkia. edes yhtään hippua ei jäänyt taskuumme.

tarina siirtyi siitä jotenkin oudosti lasten saduissa piinaaviin henkilöihin joita oli mm. mörkö ja pilli ja pulla. muita en sittten muista. jotenkin nämä kultahiput olivat näissäkin jotenkin mukana.

joka tapauksessa kaikki kääntyi hyvin, mutta jäin jotenkin unessa nuolemaan näppejäni ja janoamaan jotain. olin vailla jotain.
sitten heräsin ja pohdin kauan mitä ihmettä tämä oikein tarkoitti.

mieleeni välkähti ensimmäisenä halvemmaksi punnittu omena jonka ostin eilen. en kai nyt sen takia potenut noin suurta syyllisyyttä. ilmeisesti äiti on hyvin kasvattanut jos se noin vahvasti vaikuttaa heh heh.
***

tässä sitä nyt ollaan, mutta kuinka kauan.
hiukan tuli töytäisyä viikonpuolessa välissä ja olin taas luovuttaa. ei mitään pahaa, mutta jotakin siihen suuntaavaa. poden syyllisyyttä kaikkeen äitiini liittyvästä eikä se ole normaalia, lisäksi alituinen huoli veljestä, varsinkin nyt kun se lähti eilen saksaan. toivottavasti ei käy mitään.
***

heidi tulee kohta tänne, täytyy varmaan valmistautua edes laittamalla teevesi tulemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti