4. huhtikuuta 2011

still processing

uuden viikon startti. iloisin mielin kyllä olen. eilinen oli ja meni. tänään psykologisten testien tulokset.
voin kertoa, että minulla on vaikea oppia uusia asioita ja niiden muistamisessa. niiden kuitenkin tallennuttua mieleeni toimintakykyni ei ole heikentynyt/muuttunut.
huojentavaa kuulla. :)
samalla se selittääkin jotain.
etten mä nyt ihan tyhmä oo : DD

kypsyyttäkin löytyy, mutta joitakin asioita tulee kirittävä vielä samalle tasolle kuin muut, mutta ei ole hätiä.

lisäksi olen tarkkailija tyyppiä (?), joka turvaa selustansa näin ennen kuin uskaltaa olla. tää oli uusi juttu, mutta kai se pitää paikkaansa. hmmm.

kerro näin henkilökohtaista, esittäen että olisin käsitellyt asian ja nyt kypsästi kertoen. vieläkin prosessoimassa, ihan niinkuin muiden asioiden suhteen.
***

vitsit pakko kertoa mitä muuta viime viikolla kävi etten unohtaisi, ettei kaikki ole ollut pelkkää ensi-ilta huumaa. keskiviikkona oltiin tampere-talolla voimauttavan valokuvauksen taidenäyttelyn avajaisissa. siellä tanen äiti valmistu tälläsen valokuvaamisen kouluttajaksi, ja niin moni muukin. se näyttely on siellä vieläkin - aina kun siellä talossa on ohjelmaa. ne kuvat on ihan mahtavia. upeita tarinoita niiden takaa. henkilökohtaisia, mutta ne avautuvat myös katsojalle aivan mielettömän hyvin. se oli tosi inspiroiva !

haluisin ittekin tehdä tommosen kollaasin, muutama visio jo pyöriikin mielessä...

kohta leffailee murun kanssa. vastauskin tulee tässä muutaman minuutin sisään, joten sekin saattaa paljastua tässä merkinnässä - ei paljastu, valitaan paikan päällä.

palatakseni vielä tuohon ylläkerrottuun keskiviikkoon. mentiin sieltä sitten syömään varattuun ravintolaan näitten valmistujien ja heidän läheisten kanssa (mut oltiin kutsuttu ja luokiteltu siis niihin), ja siellä tietysti pidettiin maljapuheita, juotiin kuohuviiniä ja syötiin hyvää ruokaa. oli tosi mielenkiintoista seuraa. sen jälkeen vielä tillikkaan muutaman heidän ystävän kanssa ja juteltiin taas kaikenlaista. meidän tatuoinneista otettiin kuvat ja muuta söpöä. mutta tosiaan oli hienoa olla todistamassa sitä hetkeä ja iloita että tää yks valmistui.
glomour - se kuvasti sitä iltaa.
***

nytpä täytyy lähteä kilometrin päähän murun luo. kelan rahat tuli tänää ja huomenna on päiväsairaalassa elokuvapäivä. katotaan big fish.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti