8. toukokuuta 2011

free to do it all my way!

ihanan kesäinen äitienpäivä. rauhaisa ilta. leskenlehdet menee nukkumaan, niinkuin aurinkokin pikku hiljaa. nähtiin aamulla mie, tane, kristian ja laura olivia, kun aurinko heräsi laukontorilla. viinkoloppuun on siis on mahtunut paljon asioita, mutta hyvin vähän unta. startataa perjantaista:

punkmusikaali 'täällä haisee häpeä' on tutkiva esitys omiin pelkoihin sidoksissa olevasta häpeän tuntemisesta.

punkista oltiin tehty vielä lisäesitys ja näin tanen kanssa kerettiin käydä katsomassa se. kiva oli nähdä tuttuja lavalla. oon mie niin ylpeä niistä kaikista. ja siitä kuinka paljon pokkaa niillä oli. tanelta kysyessä millainen esitys oli, se vastas vaan et "ainakin näki kaikki ihmisen sukupuolielimet". aika kärvistetty, mutta sanon että se oli rohkea teos.
sitä mietti katsoessa useaan kertaan, että mitähän porukat olisi ajatellut jos olisin ollu tossa sittenkin mukana edvardin sijaan. hehheh.

illalla/yöllä pelattiin sitten ilpon ja tomin kanssa rahasta mahjongia. kunnon miinustelua se pelaaminen oli osaltani että huhuh. pitää vaan reeniä ja saada sitä tuuria matkaan..
jatkettiin pelaamista siinä viiteen aamulla.

lauantaina, kun tarkoitus oli mennä koomaan kotiin ja ehkä jotain siivoamaan, niin muistetaan siljan ja suvin synttärit - tarkoittaa kolmatta päivää juoden. torstaina kun markus oli täällä käymässä ja mentiin vähän pooliin pellaillee..
eniveis, sinne sitten grillaloimaan ja craniumia pelaamaan. matkalla koukattiin kristian ja laura olivia sitten koskanrannasta.

lätkää ei tullu seurattua ku viimenen peli minuutti, muuten oltiin vaan pihalla grillistellen. ai niin päästiin saunaankin joka oli kans omomomomom. harmi, ettei synttärisankareitten kanssa hirmuisesti juteltu. sen sijaan häkkikseen tuli tutustuttuu paremmin. ^_^

siinä vikaa bussii ennen yömaksua lähdetään poikkee. väsyttää mutta bomberman tarjous on aina bomberman tarjous joista ei vaan voi kieltäytyä. peli jäi kuitenkin pelaamatta, mutta sen sijaan katsottiin usavichia ja leijonakuningasta. mitäs muuta, pelailtiin mm. tuttu juttu -peliä (kato näin vanhoja me tanen kaa jo ollaa että, meillä on pariskunta -ystäviä ja pelataan tommosia pariskunnilla suunniteltuja leikkimielisiä seurapelejä) ja marrakechia, ja sitten aamunvaljetessa lähtiin kattoo auringonnousua. hillitön ilta oikeasti. tanen kautta on kyl tutustunu ihan mahtaviin ihmisiin. :)

tänään ei sitten varmaan mitään erikoista. hoidin woyzeckin kahvituksen ja kattelin kun tane pelaili might & magic - clash of heroesia. määääääkin haluun! rakastuin siihen heti! sama kun se tilas sen batman pelin, sen arkham asulymin. ah siinä on harlequin. ehana nainen.

sain lainaksi johanna sinisalon ennen päivänlaskua ei voi. sitä pystyy lukemaan ja ihan uskon että peikkoja on olemassa (minulla ainakin ^^ ),että jos toi uppos noin hyvin läpi niin kohta sitä vois uskaltaa lukee fantasiaakin hmmm...
liekehtiva pipari on ainakin luvattu lukevan kesällä todistajien läsnä ollessa..

eipä tässä muuta.

simba:hei, setä scar! kun olen kuningas, mikä sinä sitten olet?
scar:vanha ja raihnainen.
simba:heheh. sä oot outo.
scar:tuskin aavistatkaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti