9. toukokuuta 2011

summerbee

viime yö veti hirmuisen voltin. ennen päivän laskua ei voi (osuva nimi tilanteeseen), vei ajastani usean tunnin illasta, ja herätessäni myös jokusen tovin. seuraavalla heräämiselläni kudoin joskus kuudesta kahdeksaan sukkia. improreenit jäivät väliin, vaikka vielä eilen meeriltä varmistin että ne olisi siinä klo 11.00.

huomenna pidän sen musavisan barbulldogissa klo 21.00 ja vähän jännittää. samoin kauan odotettu tatuointi. paljastan sen kuvan nyt tähän näin. en muista oonko julkaissu sitä, mutta pistetään se nyt vielä muistin virkistykseksi
- korppi nöyränä kosimassa teatteri naamiota.
se tulee tuohon oikeaan lapaluuhun. tatuointikellarissa käyn ottamassa. halvalla jälleen kerran lähtee, 90e.

eli semmoista luvassa. lisäksi viikonloppuna on serkkupojan kaste ja rippijuhlat. en ehkä ihan sylikummiksi pääse, kun lapsukainen on sellanen 15 -vuotias. heh heh.

etsiessäni huomista visautusta varten levyjä kirjastosta, törmäsin antoniin, joka auttoi mua hurjasti. sorruin mä lainaamaan kiti kokkosen sähköpostiromaanin terveisin karo. luin viime vuonna purukumikarusellin, ja se oli niin leppoisan kevyt, että oli pakko lainata tuo toinenkin teos. vaikuttaa hauskalta, ja juuri kesäkirjalta. ehkä hyvä vastapainoa sinisalon kirjaan, jossa se peikko-parka on niin hauras ja heikko.
***

koulusta päästyä teki niin hirmuisesti mieli pastaa, että sorruin käymään napolissa. terassilla oli ihanan aurinkoista istua, ja nauttia hyvää ravintolaruokaa. herranjestas oikeasti aurajuusto tuorepastanyyttejä herkkusienien ja kermakastikkeen kera omomomomo. nyt voi taas jatkaa sitä pikaruuan syömistä. miksi nyt selitän, tätä johtuu siitä että samalla terassilla oli lehteä lukemassa näyttelijä aliisa elstelä. jotain juteltiin siinä, kun joku pikkulapsi itkeskeli, ja puhuttiin äidistä ja lapsuudesta. sieltä eksyttiin tuttuihin. kohta meillä olikin tosi monta yhteistä ihmistä ympyröissä ja päätään pyöritellen ihmeteltiin maailman pienuutta. tietenkin sen lapsi oli tykissä ja mua vuotta nuorempi. ei hyvää päivää. ei siinä mitään, oli mukava rupatella.

olisiko tässä enää muuta kertomisen aihetta. varmaan täytyy vielä jakaa mitä mainioin sarjakuva joka tuli mua vastaan tänää: scandinavia and the world. en osaa kunnolla lukee nettisarjakuvia, mutta tää oli sellanen mitä jäi ihan pakosta lukemaan yhä uuden ja uuden.
siinäpä kaikki tällä kertaa hyvää yötä.

mä tahdon räjähtää
ja sirpaleina hurmiossa
rakastella koko maailmaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti