16. toukokuuta 2011

times square can't shine as bright as you

suomi on uusi maailman mestari hei, maailmanmestari hei maailmanmestari!

sinivalkoista iltapäivää. kirjoitan tätä radiotyön luokassa, jonne sain kuin sainkin itseni raahattua. onneksi eilen ei kuitenkaan sattunut mitään ikävää. kaunpumki kuitenkin oli ihan sekasi. tuhatpäinen joukko keskustorilla, kaikki huutaa suomen nimeen ja joka paikasta kuuluu autojen tyyttäystä rytmissä. ainut vaan, että aamulla tanen kone ei enää käynistynyt. ihan mielettömän huono-omatunto siitä.

rippijuhlatkin meni tosi jees. tosiaan en tiennyt, että kaikki äidin puolen seitsemän sisarrusta saapuivat. tane siis oli oikein kunnolla kunnolla sitten miun suvulle näytillä. hyvin se onneksi vastaanotettii. :)
***

hurahdin clash of heroesiin. ne hahmot on vaan niin cooleja, idea on ongelmaratkaisua fantasiahahmoilla ja siinä on sellaset vuorot!! puzzle pelit on vaan niin kivoja!! ehkä täytyy tähän väliin taas siirtyy lukee kirjoja. siirryinkin. viime viikolla silmäilin robert louis stevenson tohtori jekyll ja mr. hydea. ehkä sen vois urakoida kesällä, ihan niinku viime kesänä noi klassikko kauhuja tuli ahmittua. mutta ne on oikeesti pjirun hyviä. mutta ei siinä vielä kaikki lukemisesta! ihan hävettää ku tanen yöpöydällä loijui liekehtivä pikari, ja sen kanssa meni sitten tää aamu. ei kerrota.

ehkä nyt vois lähtee kirjastoo. sitten kotiin nukkuu.
onko pakko tehdä ruotsin läksyjä nyt ku suomi voitti?

p.s. doriksen dj mr. willy on paras !!!
se olis ens sunnuntainakin tiskijukkana dorkassa. sää nähdä kui pitkälle meijän pilleet venää lauantaina ;))))

minulla on pomppu fiilis, hei ota minut kiinni tai pompahdan pilviin asti…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti