1. toukokuuta 2011

with itchy feet and fading smile

koulu alkaa klo 14.00 eli tässä on hyvä aika kirjoittaa. oikein hyvää fosforipallon täytteistä vappua. minun osalta palloilu jäi. edvard sitten veti piippuun ja viikonloppu meni sängyn pohjalla. osaksi flunssan pelosta, osaksi väsymyksestä, joka oli ylitse vuotava. jos se tästä hellittäis. kahmin mä jo ensiviikoksi ohjelmaa mm. improgroundin kautta, mutta saa nyt nähdä miten asiat menevät. sitä ei ainakaan ota liian vakavasti ja ei tartte opetella vuorosanoja, heh heh.

viime aikoina on tullut luettua paljon. ostin näkymättömän lapsen viimein hyllyyni, ja meinaan varmaan hankkia kaikke nuo muumi teokset. tykkään niistä niin hirmuisesti. tove janssonilla ja tuulikki pietilällä on punkaharjulla näyttely nyt tänä kesänä retretissä. mä oon niin menossa katsomaan sen. ei tää satujen luku buumi ole ilmeisesti loppuakseen. niistä vaan saa niin paljon irti. nyt ensi viikon tavoite olisi koota se tanen luona oleva palapeli loppuun. ihanaa kun kohta on kesä ja pääsee rantaan lukemaan ja kuuntelemaan laineitten ääniä ja leutoa kesätuulta.
***

äiti oli käymässä. meni ihan hyvin. käytiin kattoo lempeä katse -näyttely ja merjan osuus, se kun päätty nyt tänään. sitten, moikattiin murusta ja käytiin syömässä. siellä se palloja myi raidallinen silinterihattu päässä. menninkäiseni. just sillon tuli oikein pallojen osto ruuhka kun me käytiin, kuulin sitten jälkite perin. :D
mitäs muuta, no äiti yöpyi täällä ja oltiin sen kanssa kun ei tuota vappua tullut juhlittua. vähän harmitti, toisaalta oli se ihan hyvä kun tuolla oli aika kolea ilma. kuuma-kylmä-kuuma-kylmä, oli kuitenkin koko eilisen päivän. nytkin särkee päätä. argggg! petollinen kevät!!

hiukan hävetti tää kodin sotkuisuus kun äiti oli. kyllä mä tiedän, että tää kämppä tulisi siivota ja siitä on tullut itse kultakin huomautuksia, mutta mitä jos ei vaan jaksa. toki se olisi vain tartuttava johonkin esineeseen, sen enempää ajattelematta, mutta kun väsyttää ihan koko ajan. vähän torkahtelee joka paikkaan jos on mahdollista. kirjat on nimenomaan siihen ehkä parhain tekosyy. saa vaan loikoilla sängyllä, ja humps vaan kohta onkin unessa. nytkin nukuin sellaset viiden tunnin unet ja heräsin siinä seittemältä. nyt kello on kymmenen ja taas väsyttää. pööh.
***

katselin että voisi sitä reenailla niin, että pääsisi taas 19.5 improgroundiin. ihan hyvä vastapaino tuolle koululle. siitä tulikin mieleen että täytyisi ruotsin läksyt tehdä. tyylikkäästi lykkään ne huomis aamuun. anja kaurasen sonja o. vie nyt seuraavat aikani. hän on niin hyvä. samalla teemalla voin jatkaa fanny hillin ilotytön muistelmilla ja kreetta onkelin beigellä. siinä olisi sitä erotiikka kirjallisuutta kerrakseen, kun aina siitä on tullut valiteltua, ettei sitä teksteistä löydä. pitäisikö siirtyä tästä ihan suoraan hömppäkirjallisuuteen. ei! se ei olisi niin coolia sanoa lukeneensa, ja valehdella minä kun en osaa.

nyt näyttää parhaimmalta päättää tämä pamlaus ja mennä tutimaan. on se hienoa käydä nukkumaan iltakymmeneltä vappuaattona. ^____^

don't tell me there's no hope at all
together we stand, divided we fall

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti