16. kesäkuuta 2011

reino is all you need

viime viikonloppuna sitten eteläpuistossa räjähti ja vaahtosi ozzyn ja kumppaneiden myötä sauna open airissa. alunperin oli tarkoitus yövyttää mariam helsingistä, mutta sitten tuli local crewltä puhelu ja pyydettiin töihin. perjantai ja lauantai meni sitten saunan portilla turvatarkastamalla - kyykkyyn ylös, kyykköön ylös, viinapullo! roskiin, kyykkyyn ylös..

oli muuten kipeet jalat festareiden päätteeks. =) no sainkin kivat taskurahat. pääsee sitten helsinkiinkin tänä kesänä piipahtaa.

maanantaina oli sit iki-ihana ruotsin uusinta, mut se meni ihan jees. muuten tää viikko on sitten mennyt tanen luona, pelaten, nukkuen ja animee katsellen. oon nyt nähny kauan puhuttua sakia jo puoleen väliin! siinä on semmonen tacoja syövä ihanan rasittava yuuki niminen tyyppi. voittaa vaan eastin ja tekee aika pienii käsiä. miten niin kuulostaa multa?

loppu viikosta kovin juttu on sitten ollut geokätkeily. tane sen aloitti, mähuokailin hyvin syvään eka, ja nyt on sitten kaks päivää ihan intopinkeenä niitä bongaillu ! se on just kivaa, kun se ei tartte mitään extrakuntoa, ja se on kansainvälistä. katotaan vaan niin ensviikollakin ollaan tanen kaa niitä jossain mönkimässä. salaa.

huomenna olis tarkoitus lähtee provinssii. yöpaikka on edelleen vähän kiikun kaakun, ku en oo saanu caritaa kiinni, camp-provinssi ei kahden vuoden jälkeen enää nappaa, mutta toinen kerta on jo perinne. näkee suskuukin niin onhan sinne mentävä.
***

sitten oleellisen, josta viittaan otsikossakin. mitä hienoimpaan ostokseeni. vihdoin ja viimein hommasi 37 - kokoisen pinkit reinot. haaveeni kävi viimein toteen, kun geokätkö päivän päätteeksi menimme pyynnöstäni anttilaa. tunsin että tänään oli se päivä jolloin se oli tarkoitus tapahtuva; ostaa omat kullanmuruseni. nyt ne ovat tanelin 41 kokoisten perinteisten ruskeiden reinojen vieressä. päivän verran ne on jo tehny tuttavuutta. ne on tosi sulosia yhdessä tupakalla.

nyt nukkumaan ja huomenna rokken roll. richard bachin lokki joonatan on muuten hieno teos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti