6. kesäkuuta 2011

this is the reason for dreaming

luukutan täällä chicagon ja spring awakeningin soundtrackeja ja ahh niinkuin 6+ ruotsin aineessa tunnustin; rakastan musikaaleja. ehkä tähän musikaali -puremaan vaikuttaa, myös stage voitto viime keskiviikkona.
oho 3 kuukautta on nyt tullut musta ja tanelista. vieläkin tykkään siitä. ei oo menny mikskään. mitenköhän se mua jaksaa. tänäänkin jaksoin harmitella ettei nähty. muutkin kaverit oli poissa. heidiä nimittäin näin eilen ja saana oli lähteny rainen kanssa siparin mainostamaan marttojen vohvelikahvilaan lappeenrantaan. sillä oli kyl aihetta olla rauhassa. noh huomenna sitten :)

sain siitä hikisestä ruotsista sitten kokeesta 4-. ylitin oikeasti itseni. ja mä olin vielä yläasteella hyvä koulus.. noh ehkä se potkii nyt päälle kaikenmaailman lintsailun ja läksyjen tekemättömyyen jälkeen.
uusinta on ens maanantaina. en tiä. en oo lukenu. motivaatio jäi parivuoden taakse ja keksittyminen on niin heikkoa, ettei mitään rajaa.
tänään pelotti pitkästä aikaa niin paljon, että oli pala kurkussa.
tuli sellainen hetki, että tulisi kysyä joltain ihmiseltä joka tuntee mun tilanteen mitä tehdä, joltain aikuiselta. tokihan mäkin oon sitä iällisesti, mutta ehkä joissain asioissa vähän jäljessä. mutta pikkuhiljaa kurotaan. jos jaksais, niin sais jo paljon aikaseksi. jos pystyis keskittyy muutaman hetken kauemminkin ei-niin-mieluisiin-asioihiin. tässä tapauksessa ruotsiin.

tännekin kirjoittelu ei oo onnistunu, joko siitä etten jaksa keskittyä, tai tän jonakin huomihaku pisteenä. no sitäkin heh heh.

lyhyesti, menee hyvin. tää kesää menee taas ilman töitä eli hermolomalla, ens viikolla isän kaa kylpylää ja kohta onkin jo juhannus. luin viikonloppuna psycho II:en ja vaarallisen juhannuksen.

pitää nauraa ja nauttia auringosta. taneli on kivin.


and now our bodies are the guilty ones
our touch
will fill every hour


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti