8. kesäkuuta 2011

5am turn the radio up


suhrasin niin huonon tekstin viimeksi kera kirjoitusvirheiden, niin ehkäpä tästä tulisi rakentavampi. ensinnäkin pohdin tätä hetkeä. olen ollut vaikka kuinka kauan tauolla jok'ikisessä asiassa. yrityksestä huolimatta ei ole ollut tulosta. ei oo tullu leveleitä heh heh.. ei mutta ihan tosissaan olen junnannut todella pitkän ajan paikallani. pitkälle päästy mutta tällä kertaa seuraava este on ollut liian kaukana, että sinne hyppääminen on johtanut aina epäonnistumiseen. siksi on joutunu menee taakse päin, kerätä vanhoista paikoista kasvamista varten rahkeita ja yrittää.

tein puolenvuoden jälkeen pitkästä aikaa ruokaa. okei, tortilloja mutta se oli oikeasti saavutus.
pidän peukkuja tanelille täällä samaan aikaan siivotessani. sillä on huomenna tietojenkäsittelyn pääsykoe. sinne se halajaa.
pidettiin eilen pihakirppis ja oli hieno nähdä kuinka lukenut ihminen se on ollu. se oikeasti lukee omaksi iloksi. se ei ole sille kynnys. sillä oli tosi klassikko lastenkirjoja myynnis. otin mm. roald dahlin matildan ja robinson crusoen siltä, khihih.
ai miten niin äiti on äidinkielen opettaja? ;)
***

huomenna mariam tulee tänne sauna open airiin. lauantaina olisi tarkoitus ulkopelailla rainen ja kumppadeiden, ja sisu tule visiteeraamaan täällä ^__^

ens viikolla sitten provinssi ja isää moikkaamaan, kylläpä tää kesä menee nopeasti.

ainiin. nyt kun taneli sai tota työtä niin voitais ehkä mennä nyt sinne lontooseen. ahh pääsis tonne sealifeen! siellä on pingviinejäkin!
***

tässä kaikki tällä kertaa. loppu kevennykseksi heidin ja mun huomaama yhdennäköisyys kuva :


we will never be never be anything but loud
and nitty gritty dirty little freaks
won't you come on and come on and raise your glass

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti