23. heinäkuuta 2011

more than just a fantasy

däppädäppädää, dippidippidii (toivottavasti tuo ei nyt merkannut mitään hirveään pahaa herjaa appelsiinikiinaksi). valvoskelen tässä viileänä lauantai iltana. tampereen ateria jaksaa hurista tuossa tien toisella puolella, mikä kyrpii rutkasti. ollut koko kesän mikä ihanin herätys. ikkunaa kun on pitänyt pitää jatkuvasti auki. täällä tukalan pienessä huoneesa on nimittäin aika lämmin. ajattelin tuossa kuunnella äänikirjana eppu nuotion mustan ja värkätä samalla palapeliä, jossa kissa syö spagetti siivilän päällä kyseistä pastaa. saa nyt nähdä miten ilta etenee. veli just soitti ja pyys yhelle mut jätin välin. oon kauhee kuivuri iltaisin. aina ja iäti. ikänä en opi.
***
tiistaina oli tytin synttärit, teemalla aristokraatit keilaamassa. olin kovin stressannut asuani. en sitten aristokraatilta näyttänyt, mutta oltiin me komee pari tanen kaa. :)
tosta sais kivan kissa variaation. hassua kun toi hattu sopi niin hyvin ton mun mekon kanssa, vaikka se olikin vain pinjalta lainassa. synttärit oli oikeesti tosi kivasti järjestetty. kiitos tytille. piknikin jälkeen mentiin keilaamaan jota en oo ikinä tehny elämässäni. se oli ihan huippua! valitettavasti en ostanu vielä valkovenäläistä, etten oo tr00-big lebowski, mutta eiköhän sekin päivä koita. just eilen suu vaahdossa selitin, mentäis joku päivä uudestansa.
mahto ne siellä tiskillä ihmetellä, ku me oltiin siellä parisenkytä ihmistä puvut päällä korsettien kera tulos keilaamaan. mut olisittepa nähneet rainen ku liperit heiluen se keilas tyylillä. kyllä se heti meni aristokraattien lajiksi se peli!

peleistä puheen ollen, oon nyt voittanu 3 han chania, seli semmoista erää. eilen kyl otin vikan pelin turpaan, mutta sitä ennen meni ookoosti. kumpa sitten tanskassakin. ollaan nimittäin menossa. mie, tane, ilpo, auvo ja perttu. saa nähdä mitä siitäkin tulee. what uuuuuuup!

ens viikolla on tarkoitus, työskennellä tampereen teatterikesän vapaaehtoisena, nähdä ireneä ja iiksua, olla töissä työväen musiikkitapahtumassa valkeakoskella ja muuttaa. aika on tänäkin päivänä valunu hukkaan kattellen gilmoren tytsyköitä. jos tänä yönä ei menis kauheen myöhäseks, niin voishan sitä huomenna tuhertaa muutaman päivän edestä. tuli tästä mieleen että se tarkastajakin tulee jossain vaiheessa täällä käymään. voeee...

kävin muuten ekaa kertaa tänä kesänä rauhaniemen rannas uimas. olipas kylymää vettä.

ei nyt kai sitten muuta, en ainakaan keksi.
I la-laa-la-love you too
hey baby, ooh honey, hey sugar
level with me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti