11. heinäkuuta 2011

lost and found and turned around

jjjjja takaisin kotona tampereella! tein tuossa kahden viikon suomikierroksen mm. kehäkolmosen seuduilla, kotipaikkakunnalla punkaharjulla ja siitä vielä kuopioon rauhalahden kylpylässä. kulttuurista ei ollut puutetta reissulla, mutta oli paljon muutakin! esimerkiksi bodomilla biitseily ja marinon (ex-punkeron) terassilla nähdyt lapsuudenystävät.

koska tässä on hyvin aikaa, ja taneli on töissä ja tulee vasta jonkun viiden tunnin päästä, niin tästä nyt jonkin näköisen raportin. ^^

helsinkiin tuli lähdettyä kauniina heinäkuun ensimmäisenä päivänä ja ensimmäisenä torstaina. terasillä kerettiin yhille, kunnes ronjan faija heitti meidän niille mustangilla avoautolla. en oo koskaan ollut avoautossa. oli mahtavaa, kun tuuli tarttui hiuksiin ja tunsi, kun jarno lisäs kaasua moottoritiellä. nauratti ja hirvitti. oli metkaa! ronjalla tuli sitten hakattua wormsia, juotua kahvia ja vittuiltua puolesta ja vastaan. seuraavana päivänä kati tuli ja lähdettii ryhmärämän eli tyttöjen kanssa biitsille. se oli niin normi reissu kun biitsi reissu voi olla. tuli rusketuttua että grrrr, ja vaikka ronja ei edes yrittäny niin kyllä sillekin tuli väri muahahahaa! vesi oli lämmintä ja bodomi oli siltä murhaniemen puolelta semmoinen semihiljainen.

ronjalle palattua kati joutu valitettavasti saunan jälkee lähteä. toivottavasti taas nähdää beibi ja kiitos viimesestä.

maanantaina, ennen kun suunta jatku punkaharjulle, näin salli-tätiä, jonka kanssa oltiin nepalilaisessa syömässä. sitä ennen oltiin ronjan kanssa kaupoilla. mukaan lähti u.d.o. :n lippu (ronjalle), vinyylejä (aaa musikaaleja viis euroa kappale! ostin greasen, dirty dancingin ja flash dancen + stonen stonen!) ja jules vernen kahden vuoden loma-aika. viimeksi mainittu kulutti aikaani suuresti kiitos hänelle. hieno eepos.

matka jatkui punkaharjulle iskän luo, jossa söin varmaan loppukesän edestä. ei tarttenu olla nälässä ei. siellä tuli hakattua nipakuusnepaa, eritoten super mario 64:sta. rakkaus sekä tuota peliä, että tuota pelikonsulia kohtaan oli niin suuri, että otin sen mukaan. nyt se odottaa tanelin keittiössä, että pääsee näyttämään wii:lle ja xboxille mistä kana pissii!

kaiken tän ajan oli toki tuota yllä mainittua ikävä. siis xboxia.

käytiin heti tiistaina isän kanssa retretissä katsomassa tän vuoden taitelijapareja -nimistä näyttelyä. mukana oli mm. tove jansson ja tuulikki pietilä. siitä on tuo ylhäällä otsikon luona oleva kuvakin. se on toven tekemä kuva tyttöystävästään. sääli vaan ettei sitä löytyny korttina tai julisteena. musta se oli yks parjaimmista. toinen oli tuulikki pietilän kissasta tehdyt kuvat. se oli semmonen iso pyöree mörökölli omnomnomnom. kannattaa käydä kattoo. oli siellä muutakin. esim. carl banksin aku ankkoja. oli siistii kun sen näyttelyn kaikki kuvat oli jonkun suomalaisen yksityiskokoelmasta!

punkaharjulla tuli sitten uitua, koomattua, pistettyä viis mottia halkoja liiteriin ja ryypättyä. nähtiin roosa ja noora marinon terassilla, ja siitäkös riemu syntyi. mie en ollu nähny roosaa pariin vuoteen ja nooraa ylitte kymmeneen. ne oli just valmistuneita ja onnellisesti kävi työssä ja asu kihlattujensa kans. hyvä miun sanoo sille "joo tänänä tuli 4 kuukautta", kun niillä tuli kolmatta vuotta. :D
ilta oli ihan hilpeä kera rakkaan veljeni. en kuitenkaan lähteny punkaharjulta savonlinnaa ja palanu juoppojunalla kotiin. kröhöm, kuten eräät.. se ei kuitenkaan tarkottanu, etten ollut päissäni. seuraavana päivänä mie tosiaan pelkäsin, voinko syödä enää koskaan mitään, etteikö se tuu ulos. iskä oli viel tehny kesäkeittoo siks päiväks. miun lempi ruokaa.
markus lähti kun juhlat oli juhlittu ja halot oli liiterissä.

perjantai päivänä me lähdettiin isakän kaa kuopioon suuntaan. olin just lukenu viime yönä sen vernen kirjan loppuun ja oli kamalalla univajeella. onneks ei tarvitse ajaa. hirveen kuuma oli, eikä löydetty millään sitä kylpylää. sanottiin et se on 25 kuopiosta. vielä mitä, se oli joku 9 kilsaa. pakko nyt kritisoida, että ei olisi ollut kamala heitto tosiaan viedä miut asemalle ennen iskän lähtöä takas pöndelle. -__-'

eniveis kylpylä oli jees, ei niin hieno ku se tallinnan. kyllä siellä viihty, ei siinä mitään. kävin sitten vielä päivällä siellä parin kilsan päässä sijaitsevalla kontti kirpparilla, josta lähti mukaan paita, mekko ja yks lautapeli. (ai niin tässä vaiheessa unohdinkin mainita, että katottiin päivää ennen tangomarkkinoita faijan kaa ihan liekeissä !) illalla oltiin vielä päivällisellä, mutta yhdeksältä tuli iskäl jo uni silmää. mie taas kattelin telkkarii viel sen pari tuntii ja luin potteria.

seuraavana päivänä sitten tampereelle! venasin kuitenkin kuopion asemalla ikävän kauan, ja kun oli aamu ja vieraas kaupungis, niin ei uskaltanu lähtee kiertelemään. no oli se kuopio ihan jees. ei ainakaan mitään pahaa sanottavaa.

kolmelta pääsin tampereelle. taneli oli viettäny jukon synttäreitä viime yönä, ja ei vastanu, vaikka olin pommittanu sitä monel puhelulla. noh, sain kuin sainkin roudattua itseni tänne kaikkine tavaramäärän kanssa, mutta hiukan olin kyllä vihainen. no itse kullekin annettiin anteeksi ja homma selvisi.
pelattiin mahjongia illal ja voitin semmosen 9,5 euroa!!

pelattiin eilen heroes VI:tä ja ai ai se oli hyvä. koukussa ollaan. ehkä sitä V:llekin lämpiäis ton myötä. tuli mieleen siitä age of wonders. sitten taneli meni kristallimetsän läpi nukkumaan, mä pelasin viel yks ja puol kenttää kolmosta, kunnes hävisin comille, joka oli linnottautunu linnaansa ja sen joukot oli tyyliin zounds, zounds, swarm. eli semmosta ihan himoluokkaa.

ehkä nukun vielä hetken ennen kun on tarkoitus kömpiä omaan kotiini.

just one more night
and i'm comin' off this
long and winding road

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti