6. huhtikuuta 2010

and i never wanna see those tears again

niimpä tietysti, justiinsa joo, kyllä! olisi pitänyt sivistää tänään itseäni katsomalla viimein pirates of the caribbeanin ensimmäine osa heidin kanssa, niinkuin olimme sovinneet.. mutta puhelin jäi äänettömälle koulun myötä. salilta päästyä olin niin rätti, että nukahdin arvatenkin kirjan päälle, josta heräsin kun summeripirisi, ja siellä odotti pauli. se täytti 20.
joka tapauksessa, heidi oli soitellut joku neljä kertaa, eikä se noin tunti sitten ollut mitenkään iloisen kuuloinen. viestinkin olin saanut ja kyllä nyt omatunto soimaa että tantantaa. muutenkin meillä molemmilla oli aikoihin hyvä päivä koulussa.
ei se nyt mitenkään erityinen ollut, mutta ihan leppoisa.
anna anteeksi!

tosi monet on saanu lippuja viimeisiin pää edellä esityksiin vaikkakin ne on ihan loppun bookattuja. kiitos että tulette! kahden käden verran yleisöön tulee kaikkia kivoja näihin kahdeksaan viimeiseen. :)
***

kävin tänään muokkauksessa siellä salilla. vaikka nyt tuntuu pähkähullulta avautua tästä tänne, niin olkoon.
tuli oikeesti niin sama olo kuin silloin joskus yläasteel.. tai hetkonen lukion ykkösellä! sama fiilis, sama vastenmielisyys, sama huonouden tunne. hiki virtaa ja vituttaa. varsinaista rääkkäystä. tuntuu, että teen kaikki liikkeet viivellä, mutta tätä se on prkl!
kehon hallintaa!
tätä mun on kehitettävä.
pitää oppia laittamaan kädet taskuun ja pyöriä.
oppia tuntee oma kroppa.
...on kyllä vielä ihan pirun pitkä matka edessä.
ja välillä tuntuu, että ei tää auta.
mutta toisaalta sinne perkeleen paikkaan pääsy on jo aika respect. saada ne kamat kasaan aamulla ja mennä ovesta sisään.

onneksi pelko ei oo enää se, että kaikki kattelee.. vähän päälle tuhat ihmistä on nähny mut lavalla tän kevään aikana että toi on pientä siihen.
ehkä sinne vois mennä joskus uusiks.. ehkä.
täytyy mennä nukkuun.. koettaa psyykata huomiseen kirjallisuusesseeseen, ja siihen että pitää alkaa lukemaan hissaa. perjantaina koe ja ei oikein lukeminen ole mahdollista kun on esityksiä + elina ja ronja.
***

arvaa kenen kaikki vanhan koneen teidot löytyi kuin löytyikin täältä kannetavan syövereistä. oli ihan pirun nostalgista katsella kuvia! pientä häpeääkin ilmeni, mutta eniten oli outoa, että kauheen hauskaa on näyttäny olee. tän hetkinen ruuti kun on ihan melankolinen ja tylsä.. vai olenko?
kun kesää tulee pitää kyllä ottaa kaikki takaisin. ihanaa kun lumi sulaa!

beautiful, beautiful boooooomb!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti