5. huhtikuuta 2010

it's been so hard working for no one

päästyäni kotiin, siellä odotti ahh niin kaunis tiskivuori.

juuri kun olin saanut viime merkinnän tänne tehtyä, äiti ja jussi saapu kirsille. ne oli lähdös heinolaa. ajatuksena oli heittää mut lahteen veljelle, josta me oltaisiin lähdetty yhdes iskälle.
en halunu mennä sinne.
en ollu vieläkää piirtäny.
..ja ne matkat on niin uuvuttavia.
lisäksi, pelko olla jouten ilman mitään tekemistä siellä ahdisti.
eikä ollu mulla kirjaa tai mitään.. tai no toi coraline mutta silti.

sitten soitin markukselle jolle oli ok etten tulis. sitten soitin isälle ja no... se vähän suuttu ja se reissu jäi.
läpällä heidi ehdotti että tulisin kuhmoisiin. tovin kuluttua auton nokka oli lähteny sinne suuntaan.
heidistä oli tosi outoa, kun aina niin kaukana tuntunu tampere ja sen kuviot ilmaantu nyt sinne mun mukana. siis ne arkiset asiat joita ei muulloin ajatellu. niiden perhe oli ihan kauheen kiva.
tehtiin vaikka mitä. pelattiin singstaria ja aliasta, katottiin muumeja ja puhuttiin paskaa. oli tosi rentsuu.. se varmaan kuvaa tätä lomaa.
en päivääkään vaihtaisi pois
***

tänään käytiin heidin tädillä yhdillä samin synttäreillä jolle piirsin sitten kortin.
oli tosi outo olo, kun se asia jonka takia mulla ei ollu asiaa iskälle (en ollu piirtäny) koitu tavallaan korvaukseksi heidin perheelle vieraanvaraisuudesta.
kiitos! :)

oli tosi kiva palata kotiin. ihan alko kaivata. sai tosi paljon energiaa siitä, että loma oli ihan kunnon loma. sopivan pitkä ja shillai.
olin vähällä tossa käydä hetkeks nukkuu ku väsytti, mutta sitten aloin visioimaan sitä yhtä iskän piirrosta, josta tekisin vähän muutakin ku perus lyijykynätyön, ei. haluan ehdottomasti käyttää värejä ja leikitellä niillä!
lisäksi haluun tehä sen heidin kangaskassin ja yhden bändi paidan ja oioioi, niin paljon tehtävää!

yle areenalta yks hemmetin hyvä kuunnelma, elikkä pöytäpendyyli soimaan, ja menoks!

1 kommentti:

  1. Kiva että viihdyit :) Itse en ole vieläkään päässyt kotiin (ja kellohan on 7:20 maanantaiaamuna. Mutta jumitan tosiaan Moonalla ja Nooralla, ne lähti just kouluun. Itsekin busseilen tästä kohta kämpille, onneksi tunnit alkaa vasta yhdeltätoista. Vituttaa tällanen, kun voisin ihan hyvin nukkua tossa vielä, eikä väsytä yhtään :D Mutta niin, oli kiva loma, kiitos.

    VastaaPoista