7. huhtikuuta 2010

is a useless tool of confusion

paljon tapahtunut tänään tyhjästä. nousuja ja laskuja. en tavannut koko päivänä heidiä. no sillä oli reckless lovet tänään moonan ja nooran kanssa helsingissä. listoilla sisään, kun ne voitti yhden skaban. hyvät tytöt! :)

ja sitten muihin aiheisiin. listan verran asioita on. ihan muistella piti mitä tänään tapahtui. kyllä sitä elämää filosofisesti jaksaa pohtia itsensä kanssa ennen kun alkaa nukuttaa, mutta annas kun tapahtuu konflikti, niin sitä vähintääkin ottaa henk. koht. ja olettaa maailmanlopun lähestyvän. miksi se kaikki järki vai katoaa ja muuttuu tunne hutuksi? ehkä siksi kun järki ja tunteet on eri asia? ehkä sitten kai niin.
ihan itseäni täytyy haukkua että olipas paska aloitus teksti, mutta meni jo. :D naurattaa ihan että pitää oikein prosessoida ja psyykata itseä tulevaan..
***

# 1 huti - aloitetaan vaikkapa kronologisesti aamusta. sain krisiltä viestin, että ne ei pääse kattoo pää edellä:ä lauantaina. mitä nyt varasin hiellä ja verellä ne liput ja kaikki kusasi nilkkaan että humps viiskymppiä hukkaan.. niin mikä synttärilahja ja sairaalasta pääsy lahja.. miten niin rahhaa taivaantuuliin..
# 1 napakymppi - helin kanssa hypärillä ja oli ihan älytsin kivaa jutella oikein kunnolla. koskaan kun ollu ku vaan smool toolkattu. vietettiin suurinpiirtein keskenämme koko päivä.

# 2 osuma
- helmin kanssa tän jäläkee kahville. pitkästä aikaa sitäkin näki. harmi vaan että kamalan nopeesti. löydettiin mikä ihanin yhdistelmä: ruisleipä + mozzarella. kaupungillakin tuli tuttuja vastaan. krisse, linnea ja vivian. :)
# 2 huti - elina sanoi ettei tule katsomaan perjantaina pää edellä, eikä siis yöksi, eikä siis nähdä ja muuta paskaa. nyt se taas repes. pala a4:en ohutta sydäntäni. kuitusuunnassa oikein. nopeesti. sattuu vieläkin. se lähtee huomenna siis iiron kyydillä pois heti bodomin jälkeen.
se oli elinan 18 -vuotis synttärilahja. se on mun ensimmäinen ammattiteatteri. se on jsut se asai minkä takii mä laitan elämän likoon ja jättää vittu sen paska bändinkin pakkiksella väliin. ja ei oo muutenkaan sitten yhtään tullut hehkutettua ei.. ei sitä että elina tulee.. justiinsa niin.. kyllä.
rahaa ei ole, ja kyydit on paska hankkia seinäjoelta pois, tiedän. mutta kirvelee ihan pirusti. vituttaa.
tällasta tää feidaaminen on. eilen tein sen erehdyksissäni heidille ja nyt kävi omaan nilkkaan. tyhmästä päästä ja kohtalosta kärsii koko ruumis. auts.

# 3 osuma - saanan kanssa mentiin leffaan, vaikka mielen tila oli mikä oli. olin kuitenkin yllättävän tyynenä. se on se perus hymy: "ei se mitään".
mentiin katsomaan i love you, philip morris, jota vajaa puolituntia ennen helmi suositteli. kiitos siitä. ja kiitos koko elokuvalle. itken, nauran, itken, nauran. todella sydäntä lämmittävä tarina. sellainen joka oikeesti sai nauramaan kyynelten läpi.
# 3 huti - tulee viesti, että bodomiiteilla on lämppäri että ne alkaa vasta ysiltä. eli periaatteessa voisin vaarantaa moraalikäsitykseni, lähteä vittuun kesken esityksen ja mennä sinne. mutta miksi menisin? kaikki palaa taas siihen paikka josta lähtevät..? eli omaan esitykseen ei mennä suorittamaa roolia mutta jonnekin paska bändin keikalle kyllä yleisöksi. mitäs tämä tällainen on.. ihan sama tilanne kuin sen piirtämisen kanssa iskälle ja koko vitun pääsiäisloma. EI! kyllä mä perkele olen pää ja koko kroppa eellä vetämässä roolini kunnialla loppun. piste. pilkku. ja haistakaa kaikki paska.

# 4 osuma - frenckellin aukio nautti ihan kesältä sinisine taivaineen ja harmaa valkoisine pilvineen. eikä yhtään lunta. pari astetta kun olisi ollut lämpimämpi. mentiin leffan jälkeen saanan kanssa kahville la famillaan. ja oih toi paikka. mikä idyllisyys, mikä ihanuus. sellainen, jonne mennään lukemaan romaania!
# 4 huti - mitä vittua mä teen niille lipuille?

famillasta sitten kotiin ja paulikin kävi tossa äsken hakemassa kattilan. hediä lähden vielä asemalle vastaan.
katotaan se piratessi vaikka jo suskun kaa suunniteltiin sitä elokuuks. kyllä se varmaan toisenkin katselun kestää? samainen henkilö paljasti myös mulle viestitse provinssin esiintyjiä lissää ja tantantaa: kari tapio tulee provinssiin. vihdoinkin näkee jiri jalkasen!!!

kiti kokkosen purukumi karusellissa
on ihana sähköposti romaani, jota luen juuri nyt. kaikki on ihan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti