28. joulukuuta 2010

'cept the look, the look

terkkuja wienistä. koska en saanut koskaan aikaan lontoo raporttiakaan, niin en varmaan siitäkään kirjoita. tällä hetkellä kello on puolikaksi ja pörrään ronjalla, ja teen mitä hienointa top15 mies listaani. tässä se tulee:

# 15. duff mckagan
- gunnareiden basisti, herkullinen punkkari ja blondi.
vanhemmallakin iällä valtasi sydämen sauna open airissa -09 kun laulo so finen.# 14. emile hirch
- into the wildin chirs mccandlessina hurmannut herra on ihana nasaalilla äänellään ja näyttelijän taidoillaan. esimerkiksi verraten tuohon, herra oli aivan ihana vietnamin sodasta palanut hullu taking woodstockissa.

# 13. roope latvala
- valitettavasti kovinkin alhaalle sijalle pääsit poope-parka. ihana lemmy -viiksinen, nenäkoruinen kitarasankari.
se josta ei puhuta.

# 12. jaska raatikainen
- juu juu tiedetään semmoisen teini-rällätyksen kun bodomin rumpalisti. oli se silloin muutama vuosi takaperin tosi kuuma. sen simmut ja reidet.
..nykyää
noh ... jaa-a.


# 11. sebastian bach
- tukkaheviajan kauneusaatelia. skid rown musiikkivideoita katsellessa tarttee vieläkin varoiks rievun ettei joka paikkaa kuolaa.

sääli ettei tääkään jätkäny jäänyt tuommoiseksi kaunispojaksi vaan sortui silpomaan naamansa ja soolouralle.
onneksi pojan ääni on sentään säilynyt. :)

# 10. tommy tuovinen
- pallotelin pitkään laitanko tähän profane omenin jules näverin vai tämän uuden tuttavuuteni, mygrain solistin. lopulta muistin kuinka ikävän alipainoinen tuo phil anselmon käsivarteensa tatuoinut näveri oli ja minua alkoi kuvottaa. päädyin resupartaiseen ja nappisilmäiseen tommyyn. en niinkään pidä jätkän omasta bändistä mutta luokkaretki from hellillä (dimessä) poju veti hirmuisen hyvin, että ansaitsee listasijoituksen.

# 9. vince neil
- niiskuneiti, herra mölli-laulaja oli aikanaan vaaleanpunasilla hiuspannoillaan ja sillä meikkimäärällään oikein grr. ynnätään siihen vielä oikein seksikäs ääni ja semmoinen 30 kiloa pois tämänm hetken elopainosta, niin ai ai.
ressu on musiikkivideoilla aivan ihana (live wirellä, mutta kunniamaininnan saa myös tommy too youngissa) ja kuvissa taas hemaisevan raukea. keikoilla taas jätkällä on karismaa.

#8. angus sutherland
- herra näytteli lost boys II:ssa shane powersia, mutta hänet saatetaan tuntea paremmin velipuolensa 24-tähden kieferin varjosta. tuon äsken mainitun leffan muutama kohtaus sai varsinaisen fanityttö r-eaktion pelkästään tuon tyypin olemuksesta. lisää tarttisi varmaan katsella hänen leffojaan.

# 9. sacsha gestner
- helloweenin tämän hetkinen kitaristi, jolla on upea nenä ja on ihan älyttömän pitkä ja komee. aina ilonen vaikka on tuommoinen surusilmä. söi rockperryssa -08 yngwie malmsteenin keikalla banaania.# 6. nikki sixx
- muutama vuosi takaperin olisin pistänyt tämän tomppelin ykköseksi mutta ehkä hyvä vain ajat muuttuvat. joitkin asiat eivät. tai eivät ainakaan lähde pois vaikka ne muuttuisivat. sellaiset ovat esimerkiksi oma suhteeni mötley crüehen ja eritoteenn nikkiin.
he kickstart my heart to rock


# 5. tommy lindgren
- olen saatarin huono sanomaan jota kuta hyvä perseiseksi, mutta täytyy myötä että duracell pupu-tommy don johnson big bandista on sellainen. älttömän fiksu tyyppi muutenkin, hieno sanoittaja ja ihana ääni.# 4. evan mcgregor
- nykyää gentlemanni-hissukan rooleja keräävä evan on aivan ihana, isosta päästään ja tylsästä kropan olomuodosta huolimatta. ainakin semmoisessa leffassa kuin velvet goldmine tämä oli homoseksuaali pahapoika, joka muistutti lavakarismallaan iggy popin ja kurt cobainin sekoitusta. laulava ja näyttelevä mies, hyvä hyvä.

viimeisiä viedään, eli ne tylsimmät ja varmasti arvattavat vastaukset ovat enää jäljellä. tähän on hyvä lopettaa sellaisen, joka on muutenkin surkutellut vammaisia mielitiettyjäni.
...
...
...
NO LOPETA JO SAATANA!

# 3. nico hartonen
- viimeisten päivien aikoina ihan liian monta kertaa mainittu aliarvostettu muusikko. ääni tulee jostain taivaan ja helvetin välirajoilta ja sitä kuuntelee sävelin että silkan puheen kera. lisäksi herralla on upeat silmät, kivoja tatuointeja, leukaparta että tuommoinen kaljupää (joka sopii hänelle äly hyvin), ai niin ja semmoinen kiva maha.
luonteessakaa mitään vikaa. ihana mies.
ai niin, laulaa semmoisessa laulu ja soitin orkas kuin godsplague.

# 2. hans matheson
- pimentoon jäänyt näyttelijä joka on viehättävä pelkällä olemuksellaan. rakastuin häneen tohtori zivagossa. rakastuin samalla tuohon prklen tarinaan. rakastuin vieläpä tuohon näyttelijä komistukseen, jota sitten koetan kyttäillä netissä uusien roolisuoritusten toivossa.

ainakin uusissa elokuvissa hän oli tuossa sherlock holmesissa lord coward, sisäministeri; ja clash of titansissa ixas, se jousiampuja.

persoonallisen näköinen, ihan väärälle vuosisadalle tuo aatelisen näköinen on syntynyt.
***

VIIMEISTÄ VIEDÄÄN

rummun pärinää. kamalaa supinaa, epätahtiin lyöviä käsiä, mukellusta...
nyt se tulloo
tattadaa!!

# 1. phil anselmo
- vitun paskamaisen tempun panteralle tehny jätkä, kauhee narkki ja muutenkin älytön ääliö. mutta silti niin vitun cool.

would you look at me now?
can you tell i'm a man?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti