13. joulukuuta 2010

let down and hanging around

takaisin tampereelle helsinki seikkailun jälkeen. ja viikon päästä wienin. hermottaa ihan hirveästi miten se tulee onnistumaan.
äiti on tulossa muutaman minuutin päästä, mutta mä oon vasta ajatustasolla raivaamisen kanssa.
jotenkin tästä insomniasta ottaa tavallaan ilon irti. tai siis, eilenkin sain niin monen monta ideaa että huh huh.
ja piirrettyä. yhden tommy leen mariamille ja sitten dimen muuten vain. tuossa tommyssa käytin vieläpä öljyliituja ja sai siihen jonkin sortinsyvyys vaikutelman. linkkaan sen tänne facebookista jahka saan sen ronjalta. mitäs muuta, tosi jees päivä. sain luettuu juuri viime yönä reija keskiahon nuortenkirjan nimeltä rastas. kannustan oikeesti ihmisiä lukee vaihtee vuoksi kaiken rankan jälkee lasten- tai nuortenkirjoi, niiden konkreettiset tapahtumat ja sellaset kehittää tosi paljon sellasta tulkinta ja havaintokykyä.
muuutenkin toi oli suomalainen teos, tekee hyvääkin lukee niitä välillä, ettei mene ihan kökkökäännössuomeksi kieli.
se kirja oli ihan jees, ei ollut liikaa 'koskaan', 'ikinä' ja 'aina' -sanoja käytetty liikaa joka tuo yleensä hallaa puhekielisille nuorisoromaaneille. vähän liian nähty tekniikka nimittäin.
***

ronja osti mulle vincent van goghin teoksista ja elämästä kertovan kirja joululahjaks. täytyy nyt ihan varta vasten mainita et toi tyyppi on ostanu ihan huippuja lahjoja nytte täs viimesen vuoden aikana. viimeks sain sen jeff buckleyn greacen joka on edelleen mitä parhain!
eli pienet ronjalle :)

käytiin se, mie ja mariam tänää music hunterissakin. vastaan tuli damageplanin new found power ja pari perkelettä. ei tää panteroituminen tunnu lähtee mikskää vain touri loppuu hähähää.

nytte äiteelle siivoo. playlisti soimaan ja kiirettä pitään.

In a deep deep sleep,
of the innocent,
I am born again.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti