24. marraskuuta 2011

they're gonna make a citizen out of you

on ihan abiturientti olo. tänää oli esseekokeen preli. se oli ihan haudan vakava tilausuus. just ku ope oli toivottanu onnee kokeeseen, tajusin unohtaneeni lasini, mut onneks parin kyyneelen jälkeen sain hakee ne. saa nähä sit miten meni.
vähän noi tän jakson kakkosvuotisten kaa käytävät kurssit ei nappaa (ehee ompas noita 'en päässy tästä silloin aikanaan läpi' -kurssejakertyny) näin vanhana käpynä. on sitä muutakin ajateltavaa. oon nimittäin ihan liekeissä miran leffasta. sain pää osan. ah ei vuorosanoja <3. tässä kohtaahyvä mietti missähän se ammattikoululaisten kaa tehty leffa oiki on. en saanu sit ees muistitikulle O_O. enivei, idea inspiraatiota etsivästä taiteilijasta, joka lopulta tekee bodypaintingin on ihan älysiisti. mira on tehny sen eteen tosi plajon töitä ja niin meinaan minäkin. lisäksi miralla on ihanat nikki ja tommy kissat, joitten kaa pääsee viettää laatuaikaa. kurnaus!

palatakseni preliin niin siellä oli kökköjä aiheita (vaihteeks), mut pari kiinnoastavaa, sopivaa tärppiä. joku fiktiivisen kirjan henkilön tapaaminen (mun pää oli ihan pihal ku kivi enkä keksiny ketään siistiä tyyppiä.. paitti näin jälkite perin. olin vaan sillee "öö harry potter fiktiivinen...") ja otsikko "näytelmä vaikuttaa". heti ekaks tein listan näkemistä näytelmistä. ohops niitä tuli paljon. hitto ku se lista on ny roskiksessa.. toisaalta sen tälle julkasu olis ollu 'lesahdus' aka lesoilu.. y'know. jos joskus jaksan ettiä esittävien teattereiden nimet ja vuosiluvut niin vois.. kattoo nyt.

heidi oli tos äsken sympatioimassa teetä.voi jestas ku oli kivaa. oikeesti naapuri (tai ystävä) on kyl ihaninta seuraa.

upeen palkka oli tullut. alkuviikosta stressaamani rahatilanne on nyt kaikonnu <3 ei se nyt hirveesti ollu, mut opiskelijalle se on paljon!

äh ajatus katkeili ja potti halkeili. ehkä se viidentunnin rupeama kirjoittamisesta riittää.

heippa heippa kiitti kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti