26. marraskuuta 2011

they're taking the hobbits to isengard

yhdeksältä aamulla alkaneen ja kaksitoista tuntia myöhemmin loppuneen päivän päätteeksi minulla on jokunen asia kerrottava:
ensinnäkin, oli kivaa.

kuvattiin miran lyhäri, joka kertoo taiteilijasta jolla ei oo inspiraatiota. sitten tämä (stalkkeri) taiteilija löytää sen. se maalaa ja maalaa sitä, ja sit se on valmis. se on bodypainting. syksyn ja talven välimuoto, neiti marraskuu eli kultamarja. khihi tein elämäni ekan kerran bodypaintingia ja oli super-mega-extra-large-kivaa. oli kiva tehdä tommoista vastapainoksi kuvausten. mira järkkäs myös gatheringin - lasangea ja pannaria. nom nom nom.

rankka oli päivä, mutta kun tehty määrätietoisesti ja hyvin, ei siinä kelloja pahemmin katseltu. kahviakin tuli litkittä paljon. oli hyvää.

kolmen hengen työryhmä oli kiva. saatiin lavasteet multa ja koululta (kiitti brusila). vähän roudinkia on enää edessä, mutta ollaa jouhevasti hommia hoidettu. kiva nähdä oma käden jälki ^^.

muuta ei kai erityistä nyt vaan ollu.. liikkis että miun piirrellyksiä oli tuolla seinillä. oli ihan tr00 taiteilija fiilis. muutenkin ku lavastoitiin hyvi niin olihan se kämppä ihan erilainen nyt, ku sit siivottiin.

NIIN JOO! siivoomisesta puheen ollen; oli ihanaa et saatiin kamatki kasaa viel vaik kaikkii väsytti. tosiaan ettei jääny vaan lojumaan. PITKÄJÄNTEISYYTTÄ JA KÄRSIVÄLLISYYTTÄ - sitä ei tänään uupunu !


en viitsi höpistä tähän enempiä. tää prokkis kerrassaan omaa tän merkinnän.

sano koo
sano ii

sano KIITOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti