1. toukokuuta 2012

99 luft balloons!

otsikko viittaa vapun kuvioihin. samoin kuvakin.. challenge kommentit tulee peräpäässä, koska nyt on pakko vähän fiilistellä. hyvässä ja pahassa.

voi **** noita palloja. sitä folion ääntä ja kohmeisia sormia. viimeisiä palloja mun oli pakko pyytää tanea solmimaan, koska mun sormenpäät oli ihan siniset.. kyllä siellä ulkona aurinko paistoi, mutta ei kukaan vieraileva tyyppi oo sitä 12 tuntia vapputorilla.. tai sit se on hullu.

niinkuin iltasanomat paljastikin viikkoa ennen hulinoita; halutuin pallo oli "ängriböö". joo-o. tietenkää meidän firmassa niitä ei tupannu olee. mut kaikkee muuta kyllä.. mie otin itte sieltä nipusta lopulta sitten semmoisen rainbow dashin. mainasin että lähettäisin sen ilmapostilla rainelle, mutta kyl mie sen itte pidän. onhan se niin retro.

onhan toi ihan kivaa hommaa, mutta ei oo kiva kattoo niitä äitejä ja isiä, jotka tuijottaa sillee:
"perekele sie vaan haluut rahaa, ei sinnuu muuten kiinnostaa toi miun penska tipan tippaa. olisit ny vaan hilijaa ja anna se pallo!"

olisko miulla mittään muuta selitettvää harmaasta arjesta? eipä vissiin. huomenna mie vaan makaan ja istun ja nukun pitkää. tarttis kuluttaa noi palkkarahat kissanruokaan ja eteisen lamppuun. muut menis sitten bulgariaan. voi että senkin perehdytyskoulutus on tossa ens lauantaina! ^_^

no mennään nyt siihen peli haasteen pariin. saatan valitettavasti jo kierrättää pelejä joista oon puhunu. no miulle selkeempää, teistä tylsää.

day 08 – your favourite ability from a video game

tää ei taaskaan varmaan taas kuulu tänne, ja minuu vähän pännii että pistän tänne vaan tämmösiä tyttöjen pelejä, mutta nyt mennään näillä:
oikeesti simsit, itte saa luoda kaupungin, talot ja ukkelit ihna päästä varpaisiin. saispa ittenkin vähän päättää millanen nukka tulis ja luonteensa! voi että ja luoda perheen muodon, ja hitto vie saada lapsen ufon tai jopa kuoleman kanssa. IHAN SAIRAAN SIISTIÄ! niitten hahmojen luomiseen asti mie jaksaa hakata simssiä. sitkun pitäis jossakin vessassa jotakin käyttää, tai uraa luoda niin ei enää kiinnosta. mutta hei hauska tuo tuommoinen peli.. kyl mie joskus koukuunnun tuohon enemmän. ai niin skilleistä vielä hitto vie se niiden puhe on ihan sika happosta :D
(mulle tuli deja vu ku kirjoitin tota vikaa lausetta).

maagi ukkelit ja semmoset on aina kiinnostanu mua. tyyliin että on loitsuja ja joku keppi josta tulee joku voimakas valon säde. ei sillä lailla potteri mielessä. avada kadapra -mikäliet ei minuu niin nappaa. mielummin semmonen vanhan ja viisaan sanaton voima, jolla se vaan tappaa tarpeen tullen kaikki. pitää olla pikkasen cool.

esimerkiksi jauhan taas heroessista. on se vaan paras kun on joku expert - earth magic ja sitten tekee jonkun slow:n ja sitten implosionin ja huhhuhh, johan se vastustaja heittää veivinsä.

ei miulla sellasta "voi vitsit ku abra osaa teleportata ja mää en :(" -tyylistä juttua.

no sanotaan vielä että marion lentolakki on aika cool.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti