12. maaliskuuta 2010

busy relaxin'

just kun kattelin hetken tota tyhjää näyttöö, aloin kelaa onko mulla mitään kerrottavaa.. en ollu nimittäin tänää koulus ku yhden tunnin :'D sitten pidin hienon luovan 30 sekunin pohdintatauon ja johan niitä asioita alkoi poikia.

lähdetään vaikka siitä, että tänään oli niin kesä fiilis kun aurinko paisto. andykin päivitteli sitä vähä ennee kun lähin himaan. i agreed with what you said man!

laitoin sitten himassa ruokaa ja tantantaa. olihan illalla taas esitys. piti skarpata. eilinen veto oli niin uninen. onneks tänää ei ollu. ihan vitun hyvä flow päällä! eikä mitään mokia tms. huomenna sitten taas. ja ahh juha tulee kattoon. nähdään sen kaa sitten päivällä :)

pessi & illusiasta tulee ihan pirun hyvä vaikka itte sanon. meitä on vaa joku 11 henkee ryhmäs, mutta tosi aktiivista porukkaa. ettei olla tultu sillä perusteella että "kaverikin otti tän kurssin". ens viikolla sitten roolijako... vähän hermottaa.. sitä on nimittäin jo hiukan miettiny mitä roolia havittelen *whisling*.

rooleista voimme hyvin jatkaa teatterilla. ei helvetti jos se vuoltsu -ajatus oikeesti ruokkis itteensä. nina nimittäin oli kiinnostunu kattoo tiloja ja anne kans jos joku hyvä scripti tulee vastaan. sitä on oikeesti tosi upee työstää tämmösii omalla vapaa-ajalla.

kelaa nyt jos sais kesällä treenaa ja syksyl sitten vetää ennen kuin kaiken maailman koulu stressit taas alkaa. ja oikeesti jotain tulosta kun tommosen sais kasaan tiloissa ja sillee.
nyt sitä sitten vaan miettii että mitä tekis... nooh kesällä on aikaa lukee.
mutta sinnekää ei kannattais kaikkia kirjoja buukata. nytkin mun pitääs lukee tuntematon, pessi & illusia ja bilsan kakkosen koealue.
mä lupauduin tekee sen kokeen siparille. se vetos että oon ollu aktiivinen ja elämäs täytyy ottaa riskei. olishan se sillee hienoo saada siit ees joku seiska, koska puhuin englantii koko kurssin ja keskyttimen siks herpaantu jonnin verran.

uuh sain eilen s-postii että sain roolin asekauppiaana tyk-larpista. nice.
lisäksi ilmottauduin roudaa ac/dc:ehen ja sauna open airiin. status quo:kin oli vaihtoehtoon tän kuun 29. päivä mut se jää.
koska olis vielä yks maahanmuutto-ihme-juttu ja klubin narikkakeikka.

huomenna slb yo-talolla, show time 22:00. harkinnassa oli mutta kiire tulis pää edeltä sinne, juha on täällä ja täällä on joku filmfestival niin se on varmaan loppuunmyyty.

sunglasses on baby!
hello!

1 kommentti:

  1. Ouuu, oot liekeissä nainen. SLB ;___; Sinkun julkkarikeikka, angst. Ja mä oon täällä, ei hyvin mene. Rupes kauheesti tekee mieli tehdä teatteria, kun luin tän. Viime kerrasta on ikuisuus. Pitäkää hauskaa Juhan kanssa ja muutenkin fantsua viikonloppua ♥ Kirjottelen illalla sitten parin viikon tapahtumat, kun kerkeän. Puspus.

    VastaaPoista