8. maaliskuuta 2010

drown 'em like puppies, ha!


lopetin just nuoren kapinallisen katsomisen. täytyy sanoa että huhhuh, ja rispektit että on uskallettu näin raaka kuvaus nuorisosta tehdä. sieltä löytyi niin ne nuorisokultin syntymisen elementit jotka on vaivannu vuosikaudet: ainaista väärinymmärrystä, virkavallan huonoa tajuamista, puhumattakaan vanhemmista tai sosiaalisesta painostuksesta ryhmässä. tuli pikkasen mieleen stand by me:en huligaani nuoriso missä on kiefer sutherland. tai lost boys. paha poika se kiefer on aina. mutta ah toi james dean. ihana yleensäkin fiftari. perheidylli, joka ei kuitenkaan toimi. bootsit. naiset näytti naisilta. taas tuli mieleen miljoona leffaa jotka olis ihan pakko vaan nähä kun sais tunnelmoida. niinku delta-jengi. siis se on kyllä nähty mutta kun pauli ei oo, niin niin..

hienon hieno kahden tunnin päivä koulussa, aiheet olivat essee kokeiden yleisimmät virheet ja eka maailmansota. niinku toi jälkemmäinen tällä lailla btw käytiin näin maanantaina läpi että humps vain. :)
vähän oli kiva sillä lailla perus hengata siellä pitkästä aikaa. ei mitään vittu-viikon-eka-päivä-loma-viikon-jälkeen -vihaa. päin vastoin.
voisin tässä alkaa lukemaan sitä tuntematonta sotilasta jatkaen tätä kulttuuri-iltaani. kauhulla vaan joka sivulla ootan että kohta se hietanen kuolee. lehto kun meni jo ennen puolen välin.

linkitän tän tähän ihan vian viikonlopun fiilistelyksi.
hello!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti