24. maaliskuuta 2010

cover it all up with lies

ei sitten yhtään huvittaisi mennä kouluun. heidin kanssa tehty soppari lintsaamattomuudesta kusi jo tiistain ekalla tunnilla niin mitä väliä tälläkään päivällä on. oikeastaan, ainut asia jonka takia haluisin mennä sinne huomenna on historia. se kolmaskurssi ja se toka maailman sota. tarkastellessani tätä nyt vähän etäämmältä, vaikuttaa historiasta pitäminen olevan selkeää sadismia. ittensä kidutusta; poraan siellä joka tunti ja janoan vain kuulla siitä sairaasta meiningistä lisää.
tässä on vielä kahdeksan tuntia aikaa päättää mennäkkö vai eikö mennä. siellä kyllä olisi äikkää ja improvisaatiota. ja opo tunti. plööh..

todellinen syyni oikeasti on kafkan nälkätaiteilija -novellikokoelma, josta en ole vielä lukenut kuin muutaman novellin.
siitä pitäisi kirjallisuuspuheenvuoro pitää.. noo... katsellaan nyt. kyl mä varmaan kouluun meen.

kesän kirjojen lukulista on karttunut. sinne on menny mm. eva braun kirja ja humiseva harju.
tekee ihan pirusti lukea ihmisuhde huttuu. jotain monte christon kreiviä tai sellaista. hitto kun ne on vaan niin pitkiä tapauksia.
mutta ahh <3katottiin äsken heidin kanssa tosi tapahtumiin perustunut boys don't cry joka kertoi transseksuaalisuudesta. yllättäen teksasissa tämä suvaitsemattomuuden miljöö oli. kuinka ollakkaan. todella erilainen tarina. tai siis se tuntui jotenkin aidolta elämältä, ikinä ei tiennyt vaan veikkasi mitä seuraavaksi tapahtui. koko elokuvan ajan pidetti jännitys yllä. toimi.

iltapäivällä urakoin mustavalkosen leffan nimeltä ihmeellinen elämä. kunnon joulu leffa. onnellinen loppu ja juonessa ripaus saiturin joulua. ihan yllätti ettei ollut ennalta arvattava tapaus. ja ahh james stewart.. miks silloin joskus miehet näytti miehiltä? miksi ne kaikki on nyt kuolleita?
***

poden ristiriitaisia tunteita ihmissuhteita kohtaan. toisessa hetkessä on kamala miesviha päällä, kun taas toisessa hetkessä ihan helvetisti kevättä rinnassa.
tekisi tällä lailla vammaisesti sanoa seurustella. viettää jonkun kanssa sillä lailla välttis aikaa. ei liioin pitää kädestä tai muuta siirappia, vaan tavallaan avartaa ja jakaa maailmankatsomuksia.
toki ihan sitä voi tehdä kavereittenkin kanssa.. mut äh.. en osaa selittää.. hemmetin hormoonit ja kevät..
***
huomenna taas pää edellä aina lauantaihin asti. tuntui koko päivän tosi jouten -ololta kun vaan makas sängyltä, söi ja kattoi leffoja. konkreettinen vapaa päivä. ei ainakaan voi valittaa huomisesta vedosta etteikö olis levänny tarpeeks. khihihi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti