28. maaliskuuta 2010

go shufflin' downtown

väsyttää ihan kamalasti. viimeset pari tuntia on menny katsellessa pasilaa ja ismo leikolan stand-up:ia youtubesta.
katselu kyllä alkoi 24:sta mikä mun piti katsella tänään loppuun. eipäs niin käynyt. joku puoltoista levyy viel jäljel..
eli joku kuus jaksoo. noo tässä on vielä aikaa.
tili on huutanu koko vlopun tyhjyttä, mikä on ollu ihan saatanan noloa. eerika oli täällä käymässä ja ihan hävetti etten voinu olla mitenkää vieraanvarainen.
tänä viikonloppuna oli radio rock risteily, minne olin aikeissa mennä, mutta siperian takia jouduin jättää sen välii. sain tänään iltapäivällä viestin elinalta ja samalla raportin kyseisestä tapahtumasta:
"Jalat ihan vitun paskana. Ja muuten, Sikstarit oli ihan vitun paskoja. Paras keikka oli Peer Günt. Näin kiteytettynä yhteen viestiin."

pitääpä kysellä häneltä sitten tarkemmin jossain hamassa lähitulevaisuudessa.
***
eerikan lähdettyä heidi palasi takaisin tampereelle, ja vietimme laadukasta aikaa hänen luonansa ja täällä. sitten hän poistui moonalle ja nooralle. nyt olen siis ollut auvoisasti ja nauttinut teatteri breikkiä yksikseni, joka kestää jonkun kymmenen päivää. ah.
välissä on vieläpä pääsiäisloma eli vain kolome päivää ens viikolla koulua.
koulusta puheen ollen mun pitäis kirjoittaa viel tänä iltana puhtaaksi pessi & illusian kässäri sekä yksi lukunäyte kafkan nälkätaitelijasta.

miksi sitä piti taas jättää viime tippaan? tätä seuraavaa päivää on ollut jo kymmenisen minuuttia.
tulee taas lyhyet yöunet. aivan sama. ei oo ku kaks oppituntia huomenna.

oon hermona kesätöistä. piru jos niitä ei saa ollenkaa. tai siis janni-julia (joka on tänään muuten täysikänen!! onnea kamalasti!) sano samaa, että hakee tyyliin kokoajan töitä, mutta tuntuu vähän turhalta.

ens viikkoon on varattu mm.
- äidin tuleminen tänne -> teatteriin
- hesaan ehkä
- torstaina olis reckless love roosterissa (jää varmaan välii)
- amatöörit -näytelmä ylioppilasteatterilla lauran kanssa

eli rentoa chillailua ja armotonta kulttuurihomoilua.
ima ready!

1 kommentti:

  1. Mitä sä meinaat tsadis? :D

    Kävin muute keskiviikkon hakee sen farkkutakin. Se oli muute 149 senttine xD Kelaa, millanen kääpiö sitä on pitäny. No, kyl mä sille takille kuitenki löysin käyttäjän. Lahjotan sen eteepäi Tintin muksuille, ku siel on sen kpokosii tyttölöi.

    VastaaPoista