14. maaliskuuta 2010

i looked down that road just as far as i could see

57. party hard
58. karaoke
59. urheilu
60. nuorisokulttuurin synty
61. anteeksi anto
62. odottamattomuus
63. visio

64. kevät
65. juha ♥
66. kortin peluu


näin sitä sitten taas kerääntyi kymmenen asiaa. tulin just paulin ja aleksein kaa kaupungilta. ihana auringonlasku nähtiin. autosta käsin tosin, eikä se voita lapin auringonlaskua. niin se orava ainakin kiven kovaa jaksaa väittää.
eilinen oli ihana. aivan loistava päivä juhan kanssa ja illalla vieläpä esitys joka meni hyvin! ja anskukin oli kattomassa. päivän ainut negatiivinen asia oli se, että avain jäi hallille, ja siinä sitten odottamaan huoltomiestä ihan unessa joskus kaheltatoista. onneks se mies oli ihan ihminen, ettei tyyliin tivannu sitä palkkaa heti tai muuta paskaa. anto jopa viikon maksuaikaa. coolio!

sovittiin, annen kanssa vähän siitä vuoltsusta. hän kuitenkin sano ettei ajattele mitään ennen kuin heikko esitys -proggis on loppuun viety, elikkä joskus 18. päivä ens kuuta se on pulkassa. annan kyllä itteni ettii matskuu ja laittaa ajatuksia vellomaan ja korvan taakse. ties vaikka löytyis joskus jostain jotain.
pauli just kysy että mitä meinaan tehdä tulevaisuudessa. sönkötin tota näyttelemistä ja proggiksista. en mä tiedä. se nyt vaan tuntuu omalta: toimintaa, syvällisyyttä ja kaikkea muutakin! vittu se on kivaa.

tai sitten se on vaan pelleilyä... niinku allu sano tiistaina. sen takia sitä ei tartte ottaa muka tosissaa. meidän koulukin on pelkkä pelleilylukio.
hoovee.

loppu ilta menee tuntemattoman parissa. 131 sivua jälellä. jaksaa jaksaa!

p.s. olisipa kesätöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti