8. toukokuuta 2010

now im in your arms and their embrace


terveisiä vaan tesomalta! nyt on sieläkin tultu käytyä, eikä silleen varsinaisesti jääny mittää hampaankoloon reissusta.
tai no se pisti miettimään. hitto kun oikeasti osaisi kirjoittaa ja tuottaa näitä pirun ajatuksia paremmin päästä sanoiksi.
oli miten oli, jos tätä selkeyttä vähän auttaisi kronologisuus. varoitan vain, että olen ihan pirun väsynyt tätä kirjoittaessa, mutta anti olla.
aamu meni pakkiksella (uuh oon ollu keskellä, sitä lavaa millä on ollu mm. philip anselmo, jonne aaron ja alexi laiho!!111 iik!). siellä roudinkia ja vähän fiilistelyä valoista vastaavan suvin kanssa. tuli siinä moikattua markus niemispeltoakin pitkästä aikaa. viime kerrasta onkin jo aikaa. sillä oli uusi bändi ja uudet kujeet. josta tulikin mieleen että random eyes, se proggis, jossa on meges se laulaja jolla on ne hirveät kulmakarvat.
se solisti on niinku christian palin, eli se se x-fucktori. ei vitsiit. kyllä sitä pystyy alas menöön. noo kiva jos on kiffaa.

pakkikselta sitten syömää, ja joskus olisko puol neljältä (en enää muista) tesomalla. siellä oottikin jo moona, noora ja heidi, jotka oli tullu puoltuntii enneen meiksii. olipa kamala se bussimatka. hermotti niin, että menisin paikan ohi. onneksi ei käynyt niin.
siellä sitten venaillessa fiilsiteltiin, ja jammailtiin ja jassulle opetettiin kertsejä. mimman tullessa se lauleskeltiin möllejä ja harmiteltiin gunnareiden keikkaa jonne jassulla on jo lippu. fukk you.
joka tapauksessa, tällä mimmalla oli mukana merirosvolippuja ahhhh! mikä loistava keksintö! kannatankin teidän kaikkien löntystää tiimarin tapaiseen tai pilailupuotiin seuraavaa risteilyä vasten! kyllä olis siistii jos kaikki olis varustautunu hienon hienoilla pääkallo lipuilla keikalla. jengi saattais jopa pölliä idean ja luoda siitä fanituotteen :(
***

ekana soitti riffraction jota katottiin hetken aikaa heidin ja kallen kaa. kamala awwitus päällä. poikien kolmas keikka. ihan hyvä meisinki!
ai niin tässä kohtaa voisin mainita että tässä pikkupoika -pumpussa soittaa tuo hautamäen costellon poika rumpuja. ilman muuta tämä mies pahainen oli itse paikan päällä. ihan mukava ylläri. ja ai niin täytyy mainita, että hänellä oli ihan sairaan hieno elvis t-paita.
***

seuraavaksi lauteen valtas kipparikvartetti. melkoinen boogie kyllä oli. soitettiinpa jopa yllättävä versio veronicasin untouchedista. chris-raukkapieni kävi hakemassa ihan varta vasten sanat bäkkäreiltä jotta saattoi vetästä sen meikseille.
..ja jassusta irtos taas huumoria. hienosta veden juonti suorituksesta ja suicide love bitchin spiikin aikoihin.
mulle haistateltiin kun heitin että biisi on jassusta, kun chris sano eka että biisin kertovan ilkeistä naisista.
khihih.

keikan jälkeen sitten läpän heittoa ja hikisen miehen halailua. uuh jea.
***

sitten tunnelma kääntyi hautajaisten ja riehumisen puolelle. freegearin viimenen keikka ja täytyy sanoa tykkään ihan sikana ismon kliinistä laulamisesta. ja freegearin biiseistä. ja livemusiikista. ja hyvästä fiilingistä. kiitos palio!
***

täytyy sanoa, että en ole sitten aikoihin ollut eturivin tyttöjä keikoilla. nuorisotilojen ollessa sen verran pienet, takana fiilistely olisi ollut mahdotonta.
siispä olin edessä siinä petun vieressä reippahasti vedellen kappaleita ja naureskellen hinun kuvaamisille.
keikasta voisi sanoa, että se oli vähän hajanainen. ainakin kolme solistia (plus encoren freestylke räppäri, jonka mc -nimi tais olla joku dynamiitti) , riehumista ja sitten taas tasasta, kappaleet oli ihan hemmetinmoista mättöä ja no spiikit.. ne oli just niin tuttuja alleycats-spiikkejä.
"tää biisi kertoo.. elämästä"
kiitos kuitenkin ihan sairaan hyvästä keikasta. en taaskaan muistanu että olitte noin hyviä. ja p.s. the dungeonin biisi oli ♥
***

jos nyt vielä palataan joihinkin pikku yksityiskohtiin niin vaikkapa se että
- paikan päällä soi him ja pmmp
- ootettiin joku nelkyt minsaa bussia
- moona sai heiniltä kauppakassin
- väänänen ei soittanu
- odotellessa päivällä tesomalle menevää bussia, näin sen jätkän joka opiskelee nätyllä ja on siinä smakin nousen -musavideolla!
- yhdessä kohtaa slb:en keikkaa, mulle tuli mieleen bodomin musiikki
- riffractionin aikana sami lainas multa harjaa
- chris sano että metallica, iron maiden ja the beatles on paskaa, ja esim. joku immortal on hyvää :(
***

bussissa istuessa tuli kamala ikävä kalia, lassia ja kesää. sitä kun aurinkopaistaa ja viikonloppuna on tiedossa another gig. sielunsilmin näkee ihan saatanasti ihmisiä jollain urheilukentällä ja jokapuolella on roskii ja parisenkymmentä leitä ja leopardikuvioista festarihattuu. ruohikko on lämmöstä palanu karrellee ja tunnin päästä alkaa the bändi.
***

ville soitti vähää aikaan sitten. siitäkään kuullu kohta vuoteen. asuu töiden peräs jyväskylässä. vähänkö tuli ikävä sitä!

ei tältä illalta kyyneliltäkään vältytty puolin ja toisin. dejavu ilmestyi bussia odotellessa, asiaa toistivat siis tapahtumat muutaman vuoden takaa..
ankea hiljaisuus.
yhtä ahdistaa ja itkettää,
yksi on turpa kiinni -asenteelle.
ja sitten vielä yks (mie) tuntee itsensä riittämättömäksi ja tunnevammaiseksi.

tunnevammaisuus jatkuu kotimatkalla. pakko kävellä lujaa ettei luovuta. ei saa alkaa miettiä liikaa ja keskittyä kävelemiseen. samalla vain visioi, tuntee itsensä tunnottomaksi ja kuvittelee kuinka ainut, mikä on itsessä elossa on pelkkä kuori. sieluntapainen juuri luiskahti sormieni välistä pois.
toivottavasti se ei niin mene.

toisaalta aloin miettiä, kuinka herkkä tämä ihmisenluonne sitten vaurioituu/kasvaa kieroon ja seurauksena tulee ns. tunnevammaiseksi. ehkä se ihmisluonto oikeesti voi vaan kadota, ja on jäljellä pelkkä fyysinen olemus. ehkä siksi masennuslääkkeet ovat kaikessa vittumaisuudessaan hyvä. ne luovat ympärille sellaisen tiiviin elmukelmun joka ei tavallaan vahvista luonnetta mutta estävät sen liuskahtamatta pois. ihmeellisissä tapauksissa saattaa jopa tuntea niin syviä tunteita joista voi jopa reagoida itkulla. se on silloin lääkkeitä käyttäessä harvinaista se.
***

huomenna tämän kevään viimeinen
all age -s- sunday. siellä sitten olis tarjolla tällä kertaa: surf rats (uk), vulture club ja the verticals.

sinne vaa ja jos ei muuta niin mua moikkaa. nyt vois lähtee nukkumatthaulee.
hello!

2 kommenttia:

  1. "- yhdessä kohtaa slb:en keikkaa, mulle tuli mieleen bodomin musiikki" <- Tää varmaa sit kiteyttää, millasta musaa se slb todellisuudessa on kakakakakakaka. Ihana se kuva Kaalista <3 Mä haluun joskus tehä sen saman jonkun kaa :D

    VastaaPoista
  2. do you mean shitty? i agree with you, babe! :::D

    joo tehään, tero nuppi ja esa nahat, tänä kesään!!

    VastaaPoista