11. huhtikuuta 2012

kurkku kipeänä aamuun ankeaan

ahh ihanaa mikään ei oo sen ihananpaa kuin kevät. kesä on ovella. joutsenia lentää yläpuolella. asvaltti näkyy ja...

joka vuosi se iän-ikuinen työhakemis-rumba!! inhoan vapaamuotoisten hakemusten suhrausta, samoin jotain täytettäviä lomakkeita netissä. kaikkiin niihin tulee sama persoonaton:
"olen sosiaalinen ja tulen toimiin kaikkien ihmisten kanssa :))))))))))))))))"
vittu.

mie haen oikeesti töitä siksi että haluun rahaa, saisin elämään sisältöä (ei se aamusta iltaan koneella istuminen ookkaan niin cool, vaikka lukiossa semmosista päivistä haaveili) ja haastetta. tän hetken haasteet on niin lame kuten esan hiekkalaatikon siivous... ei sekään oo kivaa mutta silti.

pääsin mä tossa tiistaina ryhmähaastatteluun opteamille, mutta ei sitten sekään tärpänny. ei tällä naamalla. anteeksi vain mutta minuu ei kiinnosta se kiva "sipaisu huulipunaa ja aurinkopuuteria korostamaan kasvojen muotoa". ei ne takaa sen työnsaamista. kyllä toki siististi kannattaa pukeutua. mut ihan sama jostain tommosista ulkosista aspekteista. jos oot plastiikki niin oo.

äh mie oon niin korviamyöten täynnä noita papereita... eikö se oo rehellisyyden merkki että sä tuut paikan päälle työtodistuksineen päivineen? kyllä se varmaa on tän nykyteknologian rinnalla rahvasta, mutta musta se on aitoa ja vilpitöntä. ISO peukalo sammonkadun k-extran pomolle joka suosii tätä.

ehkä mie soitan tänään vähän paikkaan ku paikkaan, näyttelen parhaani mukaan ja puhelujen jälkeen kiroan niin että maa tärisee. katotaan kuka on teeskentelyn kuningas
(tunnen itteni nyt sellaseks pahapahikseksi joka istuu semmosella isolla pyörivällä tuolilla pitkäkarvainen valkoinen kissa sylissä).
***

ja sitten muihin aiheisiin. pääsin lavastuskurssille joka on vaasassa 21-22 pvä tätä kuuta. en tieädä miten revin siihen vielä rahat, mutta se ei oo vielä murhe. oon aika innoissani. luomistyötä se on sekin, ja jos pääsee näkee nockuakin ^^

ei kai täs muuta.
tää kuulosti hyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti