18. tammikuuta 2011

come as you are

hämmentää ihan kamalasti. eka päiväsairaala päivä oli tänään. meni ihan hyvin. olin pakahtua ensin siitä hiljaisuudesta, toisessa hetkessä nautin siitä.
kaikki vaan pälyilivät kelloa ja odottivat ruokaa. lounaan jälkeen jopa juteltiin. kivaa porukkaa. outoa on itse kunkin tabut. tai siis yhtäkkiä keskustelu vain lakkasi kuin seinään. mäkin lopetin sen vaan kerran. se oli kuitenkin ok. hienoja persoonia siellä se on pakko kertoo. älykkäitä ihmisiä, ei mitään hermonsa menettäneitä aivokuolleita, hyi kun puhun rumasti, mutta siis niillä ihmisillä on tosiaan siellä jotain jota ne osaa tai mistä ne tietää, mä oon siitä tosi ilonen. muakin kannustetaan siihen, ja se on vähän pöhköä. en mä tiä. tuntuu kuin olis valvottavana jossain isosleikkihuoneessa eikä kukaan oikein osaa aloittaa leikkimistä.
ärsyttää kun henkilökunnassa on pelkkiä naisia. en tiedä miksi se nyt niin risoo. ehkä siellä on sellanen päiväkerho meininki. ON SIELLÄ.

mut ihan jees, tavallaan on ajantasalla ton kautta normaalista elämässä, mutta saa silti eristäytyä omista pienistä ympyröistä. on se jännä.

lauleskeltiin sellasessa bändiryhmässä tänään, se tuntu vähän vastenmieliseltä, vaikka toisessa hetkessä paloin intoa laulaa pitkästä aikaa. siinä oli kuitenkin, myönnettäköön pätemisen pisara hengessä, mutta se tuntui hyvältä.
huomenna olis tarkoitus mennä museoon mutta mulla on sille ajalle aapon aika. sääli.

ehkä tästä hengissä selvitään.

***
kattelin eilen monta jaksoa muumeja ja niitten yllyttämänä piirtelin jonkin verran. muumeja arvatenkin. nuuskamuikkunen on vaan niin cool kun se ei upota jokaseen juttuun lusikkaansa. lisäksi tulee toimeen kaikkien kaa, ja se mielipiteitä kunnioitetaan, ja kun se on hiukan skeptinen. hieno hahmo. ahh. ja aliisa taas on niin kaunis !

/edit. suhrasin ton just äsken leivinpaperille öljyliiduilla. hitto vie kun se on nerokasta paperia! voi levittää kuinka vaan väriä.
saisko sitä jostain paksumpana.

toisin sanoen tos kuvassa on oikeasti varjot eikä se oo noin pönttö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti